Soms weet je niet wat je nodig hebt, totdat je ermee wordt geconfronteerd. Zo werkt het ook met een rolstoel. Misschien heb je al langer ongemakken die je voor lief neemt. Bepaalde hardnekkige lichamelijke klachten - die jij misschien niet eens herleidt naar je rolstoel - kunnen te maken hebben met een verkeerde of gefixeerde zithouding, onvoldoende comfort of ondersteuning, verkeerde maatvoering of onnodig grote rolweerstand. Je zult het niet weten, totdat je ervaart hoe het voelt om echt lekker te zitten en te rollen.

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe rolstoel? Vraag dan nu een gratis Hopper-testweek aan bij ons. Wij pakken jouw aanvraag op zo snel als we kunnen. We kiezen dan in overleg een model rolstoel dat het beste past bij jouw leven, stellen de stoel zover mogelijk af aan je behoeften en jij mag de stoel - gratis en geheel vrijblijvend - een hele week proberen. Mocht vervoer een probleem zijn, dan zoeken we samen naar oplossingen.

Ervaar zelf wat jij fijn vindt

Blijkt de stoel na een week niet wat je zoekt: geen enkel probleem! Dat weet je dat in elk geval. Is het nét niet helemaal de juiste match maar al wel veel beter dan je oude rolstoel? Dan probeer je een ander model, en bekijken we nog eens kritisch de afstellingen. Onze ervaring met deze testdagen zijn heel positief; het absolute merendeel van de mensen kiest hierna voor een – middels de 3D Bodyscan volledig op maat gemaakte - Hopper en zou niet anders meer willen. Laat u alstublieft niet ontmoedigen door het idee dat u de rolstoel zelf moet bekostigen: veel vaker dan u denkt zal de rolstoel mede of volledig worden bekostigd door uw gemeente of het UWV. Wij begeleiden heel veel klanten bij zo’n financieringsaanvraag.

Vraag hier een gratis Hopper-testweek aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ervaar zelf wat jij wil van een rolstoel; vraag een Hopper-testweek aan

contact

kontakt

contact

contact