Innovatieve kwalitatieve rolstoelen

O4 Wheelchairs ontwikkelt en produceert innovatieve rolstoelen. De Flow Serie noemen wij ze. "FLows" kenmerken zich door hoge kwaliteit, vakmanschap en nieuwe ergonomische en dynamische technieken. Hierdoor hebben deze rolstoelen een lage rolweerstand, een optimale schokabsorptie en een perfecte pasvorm. Rolstoelgebruikers ervaren groot rijplezier en hoog zitcomfort en hebben mogelijkheden steeds zelf hun Hopper naar wens in te stellen.

Voordelen van een O4-rolstoel:

  • Allround rolstoel: snel aanpasbaar en breed inzetbaar
  • Slimme combinatie van zit- en rij-unit voor snel optimaal afstellen
  • Businessmodel in nauwe samenwerking met O4 dealers
  • Gedegen begeleiding vanaf hulpvraag tot en met aflevering van de rolstoel
  • Continue ondersteuning om kennis en kunde verder te ontwikkelen

Allround rolstoelen op maat

Een O4 rolstoel is een product met allround (ADL-)eigenschappen. Onze rolstoelen zijn naar wens af te stellen. Snel, eenvoudig, op elk moment. Zo vindt iedereen de juiste Flow.

Gekeurd en getest

O4 producten hebben de vereiste keuringen doorlopen. Onze rolstoelen zijn crashtest-safe en hebben bovendien als eerste een energielabel A verkregen. Dit betekent dat onze rolstoelen officieel lichtrijdend zijn. Daarnaast voldoen onze rolstoelen aan de Europese normen NEN-EN 12182, NEN-EN 12183, NEN-EN 1041 en ISO 7176-15, essentiële eisen voor medische hulpmiddelen 93/42/EEG. en aan ISO 7176-19 voor vervoer in bv. taxibusjes, gefixeerd zittend in de rolstoel. Los van deze officiële testen, testen wij onze rolstoelen ook regelmatig met eigen testmethodes. Meer weten over de veiligheid van onze rolstoelen? Lees dan de blog over veiligheid.

contact

kontakt

contact

contact