Wat kan O4 Wheelchairs voor u betekenen?

Als revalidatievakhandel bent u actief u in een zeer concurrerende gezondheidsmarkt. Onze vernieuwende producten zijn economisch en breed inzetbaar en hebben een hoog acceptatiepercentage bij de betalende instanties. Inmiddels hebben we veel jaren ervaring opgebouwd met onze rolstoelen binnen de verkoop in Nederland, België en Duitsland.

Businessmodellen

Wij bouwen aan een langdurige optimale samenwerking met een klein aantal geselecteerde dealers. Deze samenwerking levert ons beiden veel op. Samen met u zetten wij een winstgevend businessmodel op. Wij leveren niet alleen de producten, maar ook de technische kennis en ondersteuning als het gaat om marketing en verkooppromotie. Zo delen wij onze kennis over de O4-4Punts weegschaal en organiseren we rolstoel-hindernissenparcours, cursussen en sleutelsessies. Daarnaast verzorgen wij Dealer-Dagen en Workshops.

Eenvoudig verstellen van de rolstoel

Uit onderzoek blijkt dat rolstoelen niet altijd juist of optimaal zijn afgesteld. De positionering van de mens ten opzichte van rolstoel komt vaak niet overeen. Dit kan leiden tot vervorming, onrust en moeizaam voortbewegen. Bij O4-rolstoelen zijn het frame en het zitgedeelte van de rolstoel van elkaar gescheiden. Dit maakt het afstellen van O4-rolstoelen eenvoudig. Een interface, ofwel snelverstelling, koppelt deze elementen aan elkaar. Via deze interface vindt de hoogte- en zithoekverstelling in stappen plaats en is de wielbalans snel en traploos instelbaar. Dit is het onderscheidend vermogen van de O4-rolstoelen.

Maatwerk op aanvraag

Maatwerk bieden wij u op aanvraag. In combinatie met de insteltechnieken en antropometrische gegevens zorgen wij ervoor dat er perfect maatwerk wordt geleverd of zorgen we voor maatwerk op basis van standaardcomponenten.

Juiste referentierolstoel

Om te bepalen of onze rolstoelen voor iemand geschikt zijn, maken wij gebruik van referentierolstoelen. De referentierolstoelen zijn gebaseerd op een nauwe samenwerking met onze klanten en op basis van de antropometrische gegevens die gebruikers hebben aangeleverd. Zo wordt een verkeerde rolstoelaanschaf voorkomen. We besteden hier veel aandacht aan, zodat er tijdens een passing vastgesteld kan worden of onze rolstoelen de gewenste uitkomst bieden. Heel belangrijk, want een rolstoelgebruiker legt zich bij de passing vast op circa 20.000 uren gebruik van een rolstoel. Een rolstoel moet dus echt prettig zitten en optimaal rijden.

Betrouwbare levering

Snel maatwerk met hoge leveringsbetrouwbaarheid. Dat is waar wij voor zorgen. Zo proberen wij de nevenkosten voor u laag te houden. We controleren de bestelgegevens met de antropometrische gegevens van uw klant, zodat we zeker weten dat uw klant de juiste producten ontvangt en tevreden is.

contact

kontakt

contact

contact