De rolstoelweegschaal van O4 is speciaal voor de vakhandel ontwikkeld in samenwerking met klanten van diverse instellingen. Dit om de juiste balans te vinden voor efficiënt rijden in de rolstoel. Dankzij de exacte meetresultaten wordt het mogelijk om snel de perfecte wielbalans instelling te vinden. De metingen bieden een gefundeerde basis voor medisch handelen en inzichtelijke resultaten voor de zorgprofessional en de O4-rolstoel dealer. 

Energiezuinig rolstoel rijden

Met de O4 4-punts weegschaal die via bluetooth verbonden is met een tablet of smartphone kunnen oorzaken van slechte rijeigenschappen en energieverlies bij rolstoelen worden aangetoond. De meetgegevens van de weegschaal zie je in de O4 app. Op basis hiervan kunnen er tegenmaatregelen aan de rolstoelgebruiker geadviseerd worden. Een goed afgestelde rolstoel is energiezuinig en ontlast je handen, polsen, armen, ellebogen en schouders!
 

De juiste balans voor veiligheid en comfort

De juiste balans is belangrijk voor efficiënt en veilig rolstoelrijden. Door middel van onze rolstoelweegschaal zorgen we bij onze rolstoelen voor meer mobiliteit, efficiency, comfort en veiligheid. Meer weten over het belang van balans in een rolstoel? Lees dan onze blog.

 

"Met de rolstoelweegschaal weet je precies hoe de wielbalans van een rolstoel is ingesteld en hoe je deze inzichtelijk maakt of er verbeteringspotentieel mogelijk is."

Ute Herzog

O4 WheelChairs 4-point weighing scale

contact

kontakt

contact

contact