Dynamisch de dag door met de WorkHopper

Wat een rolstoel goed maakt hangt af van jou als gebruiker. Een goede rolstoel helpt jou de dag door en zorgt dat jij als rolstoelgebruiker meer kunt doen en meer energie hebt. Dat is belangrijk, niet alleen thuis maar ook op je werk. Wil jij je prestaties in je dagelijks leven verbeteren én meer energie overhouden? Dan biedt de ergodynamische WorkHopper uitkomst.

Unieke zithoekverstelling WorkHopper

Het belangrijkste kenmerk van de WorkHopper is de unieke zithoekverstelling. Zowel de rugleuning als de zitting van de WorkHopper kun je onafhankelijk van elkaar gemakkelijk zelf aanpassen terwijl je in de rolstoel zit. Hierdoor kun je gedurende de dag moeiteloos van houding wisselen, verder reiken en actievere handelingen uitvoeren. Wil je bijvoorbeeld thuis net wat makkelijker bij het keukenkastje kunnen komen of in een actieve houding aan je werktafel of bureau zitten? Dan kun je met één simpele handeling de rugleuning en/of zitting van je WorkHopper aanpassen.

De WorkHopper van O4 Wheelchairs

WorkHopper vergroot bewegingsvrijheid

Je verstelt de WorkHopper door je lichaamsgewicht iets te verplaatsen terwijl je aan een hendel trekt. De rugleuning van de WorkHopper is nagenoeg traploos verstelbaar. Dit betekent dat jij je niet langer hoeft aan te passen aan de standen van je rolstoel, met alle ongemakken van dien, maar dat jij jouw rolstoel kunt aanpassen aan hoe jij op dat moment wilt zitten. Door de uitstekende schokabsorptie en traploos instelbare balansinstelling rijd je bovendien comfortabel en pijnloos. Ook hoef je niet bang te zijn om te vallen. De uitschuifbare antikiep-beveiliging in het frame voorkomt dat je achterover duikelt.

Breder inzetbaar met WorkHopper

Door te kiezen voor de WorkHopper word je bovendien ook voor je werkgever breder inzetbaar. Je kunt immers meer verschillende taken verrichten, omdat je diverse houdingen kunt aannemen en op ieder gewenst moment van houding kunt wisselen. Wellicht nog belangrijker is dat je aan het eind van de dag dankzij de WorkHopper volop energie hebt voor andere leuke dingen. Denk je dat de WorkHopper iets voor jou is? Met een goed onderbouwde aanvraag maak je kans op een volledige financiering.

WorkHopper volledig op maat gemaakt

Heb je groen licht van de WMO of het UWV? Dan gaan wij op basis van een 3D-bodyscan aan de slag met jouw volledig op maat gemaakte WorkHopper. De WorkHopper wordt net als zijn broertje de ActiveRelaxHopper gebouwd op een frame van een bestaand model. Vanwege de unieke zithoekverstelling en omdat ze optisch heel anders zijn, hebben de WorkHopper en ActiveRelaxHopper een eigen naam gekregen.

WorkHopper frames

Een veel gebruikt frame voor de WorkHopper is dat van de EasyHopper, dat een gewicht tot 100 kg kan dragen. Wil je jouw rolstoel combineren met een elektrische aandrijving of een handbike? Dan is het frame van de OlympicHopper meer geschikt. Dit rolstoelmodel heeft dezelfde mogelijkheden als de EasyHopper, maar kan meer gebruikersgewicht dragen. Wil je de beensteun kunnen afnemen of wegdraaien of wil je de mogelijkheid om binnenshuis vooruit te kunnen trippelen, dan adviseren wij de SwayHopper.

Meer weten over de WorkHopper? Download dan de brochure of bekijk de specificaties.

Dé rolstoel voor comfortabel en dynamisch werken

De voordelen van een WorkHopper op een rij:

  • Unieke zithoekverstelling van rugleuning en zitting;
  • Dynamische zithouding;
  • Comfortabel en rustig rijden dankzij de uitstekende schokabsorptie;
  • Geïntegreerde antikiep-beveiliging in het frame;
  • Combinaties met elektrische aandrijving zijn mogelijk;
  • Volledig op maat gemaakt op basis van 3D-bodyscan;
  • Volop energie aan het eind van de dag!

 

De mogelijkheden van de O4 WorkHopper

WorkHopper, for an energetic workday

contact