De beste rolstoelen op maat gemaakt

De rolstoelen van O4 Wheelchairs zijn sportieve, eigentijdse rolstoelen met een modern aluminium gebogen frame. Voor de zelfstandige gebruiker die actief en intensief leeft, bieden onze organisch gevormde rolstoelen tal van instellingsmogelijkheden. Hierdoor worden een hoog zitcomfort en uitstekende rijeigenschappen verkregen.

Rolstoelen voor actieve mindervaliden

Onze rolstoelen, de Flow Serie, zijn bedoeld voor mindervalide mensen die hun leven actief willen inrichten. De rolstoelen stimuleren een zo optimaal mogelijke zithouding bij rolstoelgebruikers met een neurologisch ziektebeeld, verlamming van welke aard dan ook, leeftijd-gerelateerde mobiliteitsbeperkingen, verhoogde pijnklachten, beschadigingen aan gewrichten en ledematen of amputaties. 

Wendbare en stabiele rolstoelen

De gebruiker kan een ideaal evenwicht zoeken tussen wendbaarheid en stabiliteit dankzij het Flow Seat System. De zitting is traploos ten opzichte van het frame in te stellen. Het comfort van de ergonomisch zitting wordt extra versterkt door de rughoekverstelling; deze kun je op ieder gewenst moment verstellen om de zithouding aan te passen.

Rolstoelen die voldoen aan Europese normen

Al onze rolstoelen voldoen aan de Europese normen DIN en ISO 12183:1999, DIN en ISO 12182:1999, NEN-1041 en ISO 7176-15. Daarnaast voldoen O4 rolstoelen aan de essentiële eisen voor medische hulpmiddelen 93/42/CCE(of EWG/EEC). De rolstoel is crashtestsafe bevonden en voldoet aan ISO 7176-19 voor vervoer in bv. taxibusjes, gefixeerd zittend in de rolstoel.

Onze rolstoelen

Ben je benieuwd naar de rolstoelen die we aanbieden? Vergelijk de rolstoelen hier.

contact

kontakt

contact

contact