Een rolstoel koop je niet online. Je wilt weten hoe de rolstoel rijdt en hoe je er in zit. Ook het gewicht en het formaat van de rolstoel kunnen voor jou belangrijk zijn.

Om ervoor te zorgen dat je zeker weet dat je een rolstoel koopt die je fijn vindt, kun je al onze rolstoelen vrijblijvend uitproberen in ons O4 Experience Center in Varsseveld. Van alle modellen hebben we een rolstoel staan waarin je een proefrit kunt maken. Daarnaast maak je ook kennis met onze meetapparatuur, accessoires en vakkundige mensen.

BodyScan
Een van onze meetinstrumenten is de 3D BodyScan. Met behulp van deze scanner maken wij een 3D beeld van jou. Binnen 2,5 minuut leggen wij jouw zithouding en lichaam vast in 360 graden.Vervolgens kunnen wij dankzij speciaal ontwikkelde software jouw unieke lichaamsmaten, zithouding en bewegingsafloop analyseren. Op basis van de verzamelde input zijn wij in staat om jou een rolstoelconfiguratie aan te bevelen welke jou een dynamische zithouding biedt, waardoor jij gezond en vitaal blijft. 

Wil je een van de rolstoelen in ons Experience Center uitproberen of een passing uit laten voeren voor een rolstoel op maat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Eerst een indruk krijgen van ons Experience Center? Bekijk de video hieronder.

 

O4 WheelChairs 3D BodyScan

contact

kontakt

contact

contact