Elektrisch rijden met elke rolstoel

Een rolstoel geeft bewegingsvrijheid en bevordert de activiteit. Maar zelfs bij een goede technische afstemming is het voor gebruikers soms niet mogelijk zich op eigen kracht goed te verplaatsen. Afstanden, hellingen, stoepranden of drempels vormen vaak onoverkomelijke obstakels. Daarom biedt een elektrisch ondersteuningssysteem actieve hulp bij het voortbewegen van de rolstoel. Barrières voor jou als rolstolgebruikers zijn er niet meer. Deze aandrijfsystemen ontsluiten nieuwe leefruimtes en houden sociale integratie in stand.

Actieve aandrijving voor rolstoelen

Het aandrijfssysteem is geschikt voor de meeste O4-rolstoelen. De met de hand aangedreven achterwielen worden vervangen door elektrische aandrijfwielen. Voor de montage van de achterwielen volstaan kleine houders aan het rolstoelframe. Meestal kan men de originele achterwielen als alternatief blijven gebruiken. Zodoende staat te allen tijde de gewenste wijze van aandrijving ter beschikking - hetzij handmatig of met de elektrische hulpmotor.

Onze rolstoelen zijn geschikt voor de montage van diverse aandrijfsystemen. De E-Motion en E-Move bieden elektrische ondersteuning. De E-Fix en E-Drive zorgen ervoor dat je volledig elektrisch kunt rijden.

Rij je nu een handbewogen rolstoel, maar wil je overstappen naar een aandrijfssysteem waarmee je volledig elektrisch rijdt? Geen probleem. Ook hiervoor zijn diverse systemen op de markt die op onze rolstoelen te monteren zijn.

contact

kontakt

contact

contact