Regelmatig delen wij hier ervaringen van tevreden klanten. Want als onze klanten blij zijn, dan zijn wij dat ook! Dit keer deelt rolstoelgebruiker mevrouw Meijer-Spaar haar verhaal met ons.

13 maart 2020, een dag na de eerste persconferentie. We zitten midden in coronatijd en Nederland gaat voor een groot deel op slot. En ik krijg precies op deze dag mijn rolstoel geleverd. Ondanks alles gaat dat gelukkig wel door.

En ineens is er een bizarre tegenstelling. Ik ben chronisch ziek en ben al een hele periode steeds meer achteruit gegaan. Dat had als gevolg dat ik steeds minder buiten de deur kwam. Uiteindelijk eigenlijk helemaal niet meer.
Door corona zit Nederland ineens in dezelfde situatie waar ikzelf, en met mij een heleboel chronisch zieken, al heel erg lang zitten; Wel er op uit willen, maar dat niet kunnen.

En precies op dat moment krijg ik mijn vrijheid geleverd. Want dat is wat deze rolstoel mij biedt: Vrijheid. Ik ben niet ineens minder ziek, mijn lijf wordt niet op slag anders doordat ik in deze stoel mag zitten. Maar de stoel ondersteunt mij wel zo goed, dat ik wél weer dingen kan gaan ondernemen. Zo dadelijk ga ik naar de apotheek en meteen even naar de Kruidvat. Gewoon, zelf. Even de elektrische handbike aankoppelen en gáán.

Onderweg krijg ik geheid teveel prikkels. Maar dat maakt niet uit, want als ik weer thuis ben, zoek ik een lekker plekje in de tuin, verstel de rolstoel in een handomdraai en ga er dan lekker in liggen dutten. Dat zou ik anders ook in een tuinstoel kunnen doen, maar dat doe ik bewust niet. De ondersteuning die ik in de stoel krijg is precies dat wat mijn lijf nodig heeft. Nu, na een paar weken, begin ik het verschil te merken. Ik ben minder uitgeput. Voel me meer mens. En geniet gewoon waanzinnig van de kleine uitjes naar het winkelcentrum of een wandeling in de buurt.

Door corona nog steeds huisgebonden, maar door de rolstoel weer met de buitenwereld verbonden. 

Hartelijk dank voor uw reactie! We wensen u een mooie toekomst met uw O4 rolstoel! Wil jij ook je ervaring met een rolstoel van O4 Wheelchairs met ons delen? Mail ons dan je verhaal!

contact

contact

contact

kontakt

,