Wil jij werken in een innovatief en dynamisch bedrijf die maatwerk-rolstoelen fabriceert en levert? Heb je twee rechter handen, technisch inzicht, ben je een teamspeler en kun je ook zelfstandig werken? Heb je ervaring met rolstoelen, adaptatie, en ligt jouw passie op het vlak van fabricage, montage en ontwikkeling? Dan is dit voor jou de baan!

Wij zijn op zoek naar, een nieuwe collega, te weten een:

Allround productiemedewerker
Fulltime

Werkzaamheden
Als allround productiemedewerker bij O4 Wheelchairs ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden omtrent de realisatie van maatwerk rolstoelen. Je hebt kennis van rolstoelen, meerdere jaren ervaring als adaptatie technicus en maakt deel uit van een klein, deskundig en enthousiast team.

Profiel
We zijn op zoek naar een gedreven, ervaren persoon met twee rechter handen.

Wij zoeken iemand die zich duidelijk herkent in het volgende profiel:

  • Teamspeler
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Technische vaardigheden en inzicht, beheersing van diverse productiedisciplines
  • Interesse in werken met innovatieve technieken en productiemethodes
  • Prettige communicatieve vaardigheden;
  • Oplossingsgericht kunnen denken;
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio;

De organisatie
O4 Wheelchairs is een innovatief en dynamisch bedrijf dat maatwerk-rolstoelen levert. Wij zorgen dat rolstoelgebruikers zo optimaal mogelijk kunnen participeren door middel van een perfect passende en ondersteunende handbewogen rolstoel.

Aanbod
O4 Wheelchairs biedt jou een werkplek binnen een innovatieve, ondernemende en open bedrijfscultuur die zich kenmerkt door korte lijnen en snel schakelen. Wij bieden jou een passend salaris, ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen, opleidingsmogelijkheden en begeleiding.

Geïnteresseerd?
Richt je sollicitatie, CV en Motivatie per email aan Mw. Edith Baltussen: e.baltussen@o4.eu. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen op telefoonnummer: 0315 - 396900.

Reactietermijn
Wij hanteren geen sluitingsdatum. Op het moment dat wij voldoende reacties hebben binnengekregen en de vacature daarmee vervuld kan worden, zal de vacature verwijderd worden van de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

 

contact

contact

contact

kontakt

O4 Wheelchairs - Wordt jij onze nieuwe collega?