Wil jij werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf? Heb je technisch inzicht en een klantgerichte instelling, ben je een teamspeler en kun je ook zelfstandig werken? Heb je affiniteit met rolstoelen, gehandicapten, revalidatie, gezondheidszorg (WMO, WLZ) en ligt jouw passie op het vlak van passing en acquisitie? Dan is dit voor jou de baan!

Wij zijn op zoek naar, een nieuwe collega, te weten een:

Adviseur Buitendienst
Fulltime

Werkzaamheden
Als adviseur buitendienst bij O4 Wheelchairs ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van (dealer)bedrijven binnen de revalidatiesector (B2B) met als doel het selecteren, configureren en verkopen van de producten van O4 Wheelchairs. Daarnaast ondersteun je consumenten tijdens het oriëntatieproces. We verwachten dat je kunt inspelen op product- en marktontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het afzetgebied Benelux en Duitsland.

Profiel
We zijn op zoek naar een gedreven persoon met commerciële denkwijze, die goed kan prioriteren, organiseren en een voortrekkersrol kan innemen. Wij zoeken iemand die zich duidelijk herkent in het volgende profiel:

  • In bezit van een relevante HBO opleiding met een medisch-technische achtergrond. (HBO werk- en denkniveau, waarbij opleidingen als bewegingstechnologie, ergotherapie, fysiotherapie of gelijkwaardig een duidelijke pré hebben, eventueel aangevuld met de opleiding adaptatie-techniek of andere aansluitende opleidingen;
  • 3 tot 5 Jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Klantgericht met een commerciële instelling;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Oplossingsgericht kunnen denken, zet kansen om in mogelijkheden;
  • Technische vaardigheden en inzicht;
  • Individuele functiebeperkingen kunnen vertalen oplossingen binnen ons assortiment;
  • Beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en schrift;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio.

De organisatie
O4 Wheelchairs is een innovatief en dynamisch bedrijf dat maatwerk-rolstoelen maakt. Wij zorgen dat rolstoelgebruikers zo optimaal mogelijk kunnen participeren door middel van een perfect passende en ondersteunende handbewogen rolstoel.

Aanbod
O4 Wheelchairs biedt jou een werkplek binnen een innovatieve, ondernemende en open bedrijfscultuur die zich kenmerkt door korte lijnen en snel schakelen. Wij bieden jou een passend salaris, ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen, opleidingsmogelijkheden en begeleiding.

Geïnteresseerd?
Richt je sollicitatie, CV en Motivatie per email aan Mw. Edith Baltussen: e.baltussen@o4.eu. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen op telefoonnummer: 0315 - 396900.

Download deze vacature als PDF.

Reactietermijn
Wij hanteren geen sluitingsdatum. Op het moment dat wij voldoende reacties hebben binnengekregen en de vacature daarmee vervuld kan worden, zal de vacature verwijderd worden van de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

contact

contact

contact

kontakt

Vacature O4 Wheelchairs Adviseur Buitendienst Rolstoelen