De prints voor de fashion covers van styliste Kelly Sue zijn binnen! Op dit moment worden de prints getest op verschillende materiaalsoorten. Welke drie covers we uiteindelijk gaan maken, dat bepaal jij! Via onze Facebookpagina en die van Kelly Sue kun je stemmen op jouw favoriet. De drie covers met de meeste stemmen nemen we in productie.

De materialen waarop de prints worden getest, hebben elk andere eigenschappen als het gaat om rekbaarheid. Niet elke stof leent zich namelijk voor een hoes van de ergo-dynamische rugleuning van een O4 rolstoel. Het materiaal dat het meest geschikt is voor de ergo-dynamische rugleuningen van onze rolstoelen, wordt uiteindelijk in productie genomen.

Makkelijk wisselen van look
De fashion covers, ontworpen in de stijl van de nieuwe kleurlijn die O4 Wheelchairs en Kelly Sue van Sue’s Warriors eerder dit jaar presenteerden, kun je eenvoudig over de rugleuning van je rolstoel trekken. Voor de heren zijn de covers geïnspireerd op de jaren twintig Art Deco-stijl die in veel  Londense clubs wordt toegepast. Voor de dames is er onder meer een dierenprintje.

De covers zijn niet transparant en kunnen worden gebruikt over elke O4 rugleuning, ongeacht de kleur. Zo geef je je stoel een totaal andere uitstraling, passend bij een speciale gelegenheid, je outfit of simpelweg je ‘mood’ van die dag.

Tijdloos en modern
Inspiratie voor de twee nieuwe kleuren – Mellow Yellow en Raw Deco Teal – haalde Kelly Sue uit de woontrends van dit moment. Het resultaat is een tijdloze kleurenlijn voor rolstoelen – warm geel en stoer groen-blauw - met als doel om van je rolstoel meer een stijlvolle accessoire te maken. Ben je een kleur zat? Geen probleem! De rughoes van O4 Wheelchairs is heel makkelijk te verwisselen door middel van een stevige klittenbandconstructie.

Welke print vind jij het moost? Ga naar onze Facebookpagina en stem op jouw favoriet!

 

.

contact

contact

contact

kontakt

Stem nu op jouw favoriete fashion cover!