Regelmatig delen wij hier ervaringen van tevreden klanten. Want als onze klanten blij zijn, dan zijn wij dat ook! Dit keer deelt rolstoelgebruiker mevrouw Van Dijk (81) uit Arnhem haar verhaal met ons.

“Ik ben sinds 2009 afhankelijk van een rolstoel. Als gevolg van een zware hersenbloeding ben ik rechtzijdig volledig verlamd. Bij de keuze voor mijn eerste rolstoel in 2009 heb ik goed gelet op het zit- en trippelcomfort. Ik was zeer tevreden over de stoel die ik uiteindelijk heb gekozen en waar ik tien jaar lang naar alle tevredenheid in heb gereden. Helaas bleek dit model niet meer leverbaar.

Overtuigen
Na een lange speurtocht kwam ik uit bij O4 Wheelchairs. Ik legde hen mijn veelzijdige eisen voor. Ik ben namelijk erg kritisch. O4 Wheelchairs wist me tijdens een langdurige pas-sessie ervan te overtuigen dat de gekozen TripHopper volledig aan mijn wensen en behoeften zou voldoen.

Goede keuze
En ze hadden helemaal gelijk! Ik heb de rolstoel nu drie maanden en ik kan echt zeggen dat het een goede keuze was. Vooral het goede zitcomfort van zowel rugleuning als de zitting zelf zijn opvallend en daarmee zeker het vermelden waard. Ook het trippelen gaat gemakkelijk en licht. Het is een fijne stoel!”

Hartelijk dank voor uw reactie! We wensen u en uw TripHopper een mooie toekomst samen! Wil jij ook je ervaring met een rolstoel van O4 Wheelchairs met ons delen? Mail ons dan je verhaal!

contact

contact

contact

kontakt