Sinds enkele weken zijn wij te vinden op consumentenwebsite Scouters.nl. Scouters is een online platform waarop gebruikers van hulpmiddelen zich kunnen oriënteren op nieuwe producten en dit ook kunnen delen met anderen! Voor ons een mooie extra manier om te laten zien wat zo bijzonder maakt om in een Hopper te rijden, daarbij komen wij een stukje dichter met ons publiek in contact! Je kunt ook een recensie achter laten.

Op onze pagina, te bezoeken via deze link, staan de verschillende rolstoelen die wij in ons assortiment hebben. Hier vind je ook de mogelijkheid om een recensie achter te laten, zelfs heel eenvoudig! Je hoeft geen account aan te maken maar door het invullen van je naam en je e-mailadres kun je al een review plaatsten. Wij zouden het dan ook erg waarderen als je kort de tijd zou nemen om dit te doen. Wist je trouwens dat dit ook op onze facebookpagina kan? Gebruik hiervoor deze link.

Ben je nou nieuwsgierig geworden aan de hand van de informatie over onze rolstoelen neem dan gerust contact met ons op! Wij maken graag een afspraak in ons O4 Experience Center in Varsseveld of bij jou thuis!

contact

contact

contact

kontakt

O4Wheelchairs_Online_Scouters