De landelijke ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus hebben ook effect op O4 Wheelchairs. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wij informeren je graag over van de maatregelen en handelingswijzen die wij hebben genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Uitgangspunt voor ons zijn de richtlijnen/adviezen zoals die door het RIVM worden gecommuniceerd. Daarnaast hebben wij tot de onderstaande maatregelen besloten:

Afspraken
Wij hanteren het door de overheid afgekondigde termijn, vooralsnog lopende van 15 maart 2020 tot 6 april 2020, waarin wij ons fysieke klantcontact tot een uiterst minimum zullen beperken. Dit doen wij mede omdat onze doelgroep, onze cliënten, over het algeheel een verminderde weerstand heeft. Ondanks dat wij zelf niet in de risicogroep zitten, kunnen wij wel de bron zijn en het virus verspreiden. Dit is een risico dat wij niet willen nemen. Dit besluit houdt in dat wij genoodzaakt zijn om alle reeds geplande afspraken voor onbepaalde tijd uit te stellen. Verder plannen wij tot nader orde op dit moment geen nieuwe afspraken in, tenminste voor de door de overheid afgegeven periode.

Seminar
Alle seminars die wij geven, worden hierdoor ook uitgesteld. Deze worden, in overleg, opnieuw gepland na 6 april. Deelnemers ontvangen hierover van ons ook een persoonlijk bericht.

Interne maatregelen
Het is belangrijk om goed om te gaan met de risico’s, ook intern. Daarom volgen alle medewerkers protocollen met betrekking tot hygiëne, zowel persoonlijk als bij onze binnenkomende goederen. Er zijn extra schoonmaakprocedures in gang gezet om de verspreiding tegen te gaan. Het is vervelend om deze maatregelen in werking te moeten zetten, maar noodzakelijk om een verdere verspreiding te voorkomen. De komende tijd blijven wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM volgen. Uiteindelijk staat jouw en onze gezondheid voorop.

Voor informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via mail of telefoonnummer +31 (0)315 396 900. Bedankt voor je begrip.

Team O4 Wheelchairs

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft advies over het coronavirus. Kijk voor actuele informatie over het nieuwe coronavirus op de website van het RIVM.

Gerelateerde inhoud: 

contact

contact

contact

kontakt

Maatregelen omtrent coronavirus bij O4 Wheelchairs