Als O4 Wheelchairs nemen wij de landelijke ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus zeer serieus. Net als iedereen willen ook wij de risico’s voor iedereen zoveel mogelijk beperken. Echter hebben wij een dienstverlenend vak en willen wij onze klanten graag blijven helpen. Daarom hebben we besloten om vanaf deze week, weliswaar onder strikte voorwaarden, weer afspraken in te plannen.

Passingen
Met ingang van deze week plannen we weer passingen, zij het maximaal twee passingen per dag. Wil je een afspraak maken voor een passing, dan mogen jij en elke andere persoon die in hetzelfde huis wonen, geen ziekteverschijnselen hebben of verkouden zijn. Dit geldt uiteraard ook voor de aanwezige adviseurs en/of therapeuten.

Seminar
Vanaf 1 juni mogen ook wij weer groepen tot 30 personen ontvangen! De eerste editie van ons Seminar 'Ergo- Dynamisch zitten, rijden en werken in een rolstoel' hebben wij dan ook alweer gepland, op 29 juni. Klik op de link voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.

Afspraken met dealers (zonder cliënt)
Net als van onze klanten krijgen wij ook van onze dealers vragen omtrent het plannen van afspraken. Ook zij willen ondanks de moeilijke situatie waarin we verkeren, graag verder met hun werkzaamheden. We willen hiervoor samen met hen zoeken naar online mogelijkheden dan wel, bij een kleine groep (van max. vier personen), in een hiervoor geschikte ruimte bij elkaar komen waarbij we een minimale afstand aanhouden van 1,5 meter tot elkaar. 

Werken op afstand
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus, willen wij je graag informeren over hoe wij hiermee omgaan. Ook in deze tijden kun je op O4 Wheelchairs rekenen voor op advies en ondersteuning bij passen, meten en configureren. Onze adviseurs zijn beschikbaar voor advisering. Wij onderhouden het contact, bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, en beeldbellen. Als je graag met onze adviseurs in persoon wilt afspreken, dan blijft dat mogelijk, met inachtneming van de richtlijnen van de Rijksoverheid en de richtlijnen van jullie eigen organisatie. Om je een goed beeld te geven over hoe wij hier mee omgaan, hebben wij een uitgebreid document voor opgesteld, om jou inzicht te geven in welke systemen wij hiervoor hebben ingericht, klik hier om het document te downloaden.

Interne maatregelen
Uiteraard houden we met alles wat we doen rekening met de risico’s. Daarom blijven alle medewerkers protocollen met betrekking tot hygiëne volgen, zowel persoonlijk als bij onze binnenkomende goederen. Er zijn extra schoonmaakprocedures in gang gezet om de verspreiding tegen te gaan. Verder blijven wij de komende tijd de richtlijnen en adviezen van het RIVM volgen. Jouw gezondheid, evenals die van ons, staan nog altijd voorop. 

Voor informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via mail of telefoonnummer +31 (0)315 396 900. Bedankt voor je begrip.

 

contact

contact

contact

kontakt

O4 Wheelchairs past maatregelen rond coronavirus aan