Het is vandaag Fiets naar je Werk Dag! Fietsen is niet alleen gezond, maar ook goed voor het milieu. Bovendien draag je door naar je werk te fietsen bij aan het oplossen van het fileprobleem en is het in deze coronatijd een veilig en gezond alternatief voor het drukke openbaar vervoer. Als je je nu aanmeldt op Fietsnaarjewerkdag.nl, maak je bovendien kans op mooie prijzen! Nu zijn wij benieuwd….wie van jullie gaat er vandaag al handbikend naar het werk?

Ook als je nu door corona noodgedwongen thuiswerkt kun je je aanmelden. Want juist als je nu veel thuiswerkt is beweging extra belangrijk! Via het aanmeldformulier op Fietsnaarjewerk.nl kun je aangeven hoeveel kilometer je normaal gesproken naar en van je werk zou fietsen. Op de dag zelf kies je een passend moment en fiets je een thuiswerkrondje met hetzelfde aantal kilometers. Met je deelname maak je net zoveel kans op prijzen net als elke andere fietser.

Doe een donatie
De initiatiefnemers van deze website berekenen met de informatie die je invult hoeveel je gemiddeld bepaart of zou besparen als je de auto laat staan. Als je wilt, kun je dit bedrag direct eenmalig doneren aan het project Bike4Work van Cycling out of Poverty. Zij schaffen hiervan speciale fietsen aan voor kleine ondernemers en boeren in Oeganda. Elke 150 euro betekent één fiets. Zo doe je vandaag niet alleen iets goeds voor jezelf, maar ook voor een ander.

Doe mee en motiveer anderen!
Dus, pak jij vandaag ook de fiets? Laat het ons weten door een reactie achter te laten op onze Facebookpagina en motiveer anderen om hetzelfde te doen! Gebruik bij je reactie de hashtags #fietsnaarjewerkdag en #thuiswerkrondje.

Gerelateerde inhoud: 

contact

contact

contact

kontakt

Fiets naar je Werk Dag