Nog een paar dagen en dan gaat de HandicapNL Collecte[Run] van start! Vanaf maandag 21 september staat heel Nederland een week lang in het teken van mensen met een handicap. Als rolstoelleverancier weet O4 Wheelchairs als geen ander welke beperkingen mensen met een handicap kunnen tegenkomen. Steun daarom HandicapNL door een digitale donatie te doen in onze digitale collectebus!

De landelijke campagne wordt afgetrapt met een commercial op radio en tv. Normaal gesproken vindt de collecte huis-aan-huis plaats, maar vanwege het coronavirus is dat dit jaar niet mogelijk. En dat terwijl mensen met een handicap juist in deze tijd onze steun zo hard nodig hebben!

Omdat wij net als HandicapNL vinden dat mensen met een beperking hier niet onder hoeven te lijden en we met alle liefde bijdragen aan de gedachte ‘Iedereen eerlijke kansen’, hebben wij als O4 Wheelchairs een digitale collectebus aangemaakt. Hier kun je geheel vrijblijvend een donatie doen met een bedrag naar keuze, net als bij een huis-aan-huis-collecte. Makkelijk toch?

Dus, stop jij een muntje in onze digitale collectebus? Jouw hulp is onmisbaar!

 

Scan de QR-code om direct te doneren

 

contact

contact

contact

kontakt