Support, een beurs die je niet mag missen! Wil je naast meer informatie over onze rolstoelen, deze eens willen uitproberen, uitvoering kunnen vergelijken en ons het 'hemd van het lijf vragen'? Dit is jouw kans!

Klik op de link onderaan in dit artikel, om jouw gratis toegangskaart aan te vragen.

Support wordt gezien als Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers.

Daarnaast is dit event er ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs om nieuwe informatie en inspiratie te halen, (support)innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten. En dat vier dagen lang. Support heeft een onderscheidend karakter en een groot bereik. Nergens vindt men zo’n veelzijdig aanbod in onder andere hulpmiddelen, mobiliteit & vervoer, sport & vrije tijd en wonen & domotica als op dit event.

Dat je met een veelomvattende scope ook de diepte in kan, bewijzen de focusdagen, het professionalplein, de demonstratieruimtes en de talrijke stands. Je krijgt al bezoeker echte inhoudelijke informatie, support en inspiratie om de vrijheid en kwaliteit van leven te vergroten, om zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig te blijven óf om betere zorgsupport te verlenen.

Het event vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni 2018.

Om het voor jou makkelijk te maken om ons te bezoeken, nodigen wij jou graag uit om onze stand tijdens Support 2018 te bezoeken. Gratis! Je hoeft je alleen maar via deze link te registreren om een entreekaart te bemachtigen!

 

contact

contact

contact

kontakt

Logo Supportbeurs 2018  - O4 Wheelchairs