O4 Wheelchairs nodigt je uit, dus wij betalen jouw ticket! Kom van 26 tot en met 29 september gratis naar REHACARE, dé toonaangevende, internationale vakbeurs voor revalidatie, inclusie en zorg in Messe Düsseldorf. Vergeet dan niet onze stand te bezoeken, want dit is dé kans om onze laatste rolstoelinnovaties zelf te ervaren. En we hebben een ludieke uitdaging voor je klaarstaan.

REHACARE staat in het thema van zelfbepalend leven. “Deze beurs heeft twee edities, een kleine en een grote. Dit jaar vindt de grote versie weer plaats: werkelijk álles op het vlak van revalidatie, preventie, inclusie en verzorging is hier te vinden. Wat je ook zoekt. Je vindt hier grote leveranciers met een stand van 150 m2 maar ook kleine bedrijven met één geniale uitvinding. Op de grootste internationale vakbeurs mogen wij natuurlijk niet ontbreken”, aldus O4-adviseur Michiel Raterink.

O4 geeft tickets weg
Zonder bezoekers geen geslaagde beurs, dus O4 nodigt jou van harte uit om op onze kosten naar de REHACARE te bezoeken. Vraag hier je gratis ticket aan t.w.v € 14, -, dan sturen wij je een unieke vouchercode toe.

Ongeschreven voorwaarde is natuurlijk wel dat je ons komt begroeten op onze stand:

Stand 04B16, HAL 04

Ervaar het zelf
Zowel rolstoelers als dealers en zorgprofessionals kunnen hier onze belangrijkste innovaties zelf ervaren:
- 3D bodyscan – Ontzorging van de rolstoeldealer
- 4 traps verkleining van de rolstoel – Transportgemak
- De vernieuwde 4 puntsweegschaal met Bluetooth – Rolstoelinstellingen: Meten is weten
- De singelrugleuning – De juiste rugcontour creëren
- De op afstand beweegbare beensteun voor SwayHopper – Voor meer zelfstandigheid
- L3 Hopper Concept – maximale zithoekverstelling met lage zithoogte

“Dit is geen beurs van de snelle flitsontmoetingen: hier heb je goede gesprekken. Mijn ervaring is dat alle bezoekers doelgericht zijn en oprecht geïnteresseerd. Uiteraard nemen wij de tijd zodat zij onze producten in alle rust kunnen proberen”, vertelt Michiel.

Ga jij onze uitdaging aan?
Juist even genoeg van de rustige gesprekken en zin in wat spanning en humor? Dan hebben wij een ludieke uitdaging voor je. Michiel: “Ik wil het nog even geheim houden dus zal alleen verklappen dat het een XL-variant is van een bekend spel. Het kan zomaar eens het gesprek van de beursvloer worden. Als genoeg bezoekers het lef hebben mee te doen, maken we er een echte competitie van met toffe prijzen.”

We zien je graag op onze stand!

Over de REHACARE
Al meer dan 30 jaar komen mensen met een lichamelijke handicap, een zorgbehoefte of een chronische ziekte naar deze beurs in Messe Düsseldorf. Meer dan 900 nationale en internationale exposanten zullen een combinatie van productdemonstraties en complexe systeemoplossingen presenteren. Daarnaast is er een breed informatief aanbod in de vorm van speciale themaparken, seminars en workshops. Check www.rehacare.com voor meer info.

Gerelateerde inhoud: 

contact

contact

contact

kontakt

Maak kennis met O4 Wheelchairs op REHACARE 2018