Regelmatig delen wij hier ervaringen van tevreden klanten. Want als onze klanten blij zijn, dan zijn wij dat ook! Dit keer deelt rolstoelgebruiker Mandy Mienes haar verhaal met ons.

“Onlangs kreeg ik voor de derde keer een rolstoel van O4 Wheelchairs afgeleverd. Zo’n acht  jaar geleden kreeg ik voor het eerst een O4 rolstoel te zien. Ik zag de rugleuning en dacht gelijk: wat een verademing moet dit zijn voor mijn rug! Ik heb meteen een aanvraag de deur uitgedaan. Helaas ik kreeg hem niet toegewezen via de gemeente; ik was te vroeg. Mijn werk hield ik nauwelijks nog vol op dat moment. Vocht in de rug was echt een probleem. Mijn fysiotherapeut adviseerde een beweegbare rugleuning en die heeft de O4 rolstoel.

Op naar het UW; daar was de werkstoel snel geregeld. Wat een verademing! Na drie maanden hoefde ik al niet meer twee keer in de week naar de fysiotherapeut. Om na twintig jaar fysiotherapie vier uur extra vrije tijd in de week naast mijn baan over te houden, was én is nog steeds heel erg fijn.

OlympicHopper
Na twee jaar kon ik ook mijn ADL-stoel vervangen door de OlympicHopper. Deze gebruik ik inmiddels ook als rolstoel op het werk. Hier heb ik zeven jaar heel fijn en intensief meegereden, en was dus weer aan vervanging toe. De spatborden van mijn vorige OlympicHopper vond ik te grof, dus ik heb nu hoge dunne kledingbeschermers.

De uitstraling is voor mij belangrijk. De hoes van de rugleuning is er in twee kleuren, leuk voor de afwisseling. De ene keer is die rood, de andere keer weer blauw. Ook sta ik nu wat hoger op de wielen, wat beter is voor mijn armslag vind ik zelf. Dus daar heeft de adviseur goed naar geluisterd. Uiteraard heeft hij bij de passing goed gekeken of dit ergonomisch verantwoord was. Gelukkig was dit het geval. Nu zit ook wat hoger en dat is fijn.

Lekker luchtig
Ik ben weer blij. Dit type rolstoel betekent mijn vrijheid. Hierdoor kan ik blijven werken en heb ik een goede kwaliteit van leven. Dit, doordat ik kan afwisselen in houding met mijn rug. En wat is die rugleuning toch fijn. Bovendien is die met zomers weer ook lekker luchtig vanwege de open structuur.

Bedankt Stef Beumer van O4 Wheelchairs, dat jij deze rolstoel hebt ontwikkeld door zorgvuldig onderzoek te doen naar de houding van rollers. Want vóór de rolstoel van O4 was mijn lendesteun met die vervelende opblaaskussentjes die om de haverklap verschoven, echt geen doen. Ik kan er nu weer zeven jaar tegenaan!”

Bedankt voor je reactie Mandy! We wensen jou en je OlympicHopper een mooie toekomst samen! Wil jij ook je ervaring met een rolstoel van O4 Wheelchairs met ons delen? Mail ons dan je verhaal!

contact

contact

contact

kontakt

Rolstoelgebruiker Mandy Mienes is blij met haar nieuwe O4 rolstoel