Jouw rolstoel op maat gaat verder dan alleen de juiste maatvoering en instelling. Bij het samenstellen hiervan, wil het oog ook wat. Daarom hebben wij voor 2017 er voor gekozen om jou voor jouw nieuwe Hopper nog meer keuzevrijheid te geven. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat jouw nieuwe rolstoel goed zit, jou optimaal ondersteund en licht rijdt, maar daarnaast bepaalt jouw rolstoel ook hoe je voor de dag komt!

Wij van O4 Wheelchairs vinden het daarom belangrijk dat je jouw nieuwe Hopper ook kunt personaliseren. Vanaf dit jaar heb je daarom de vrijheid om te kiezen tussen vijf framekleuren en zeven rughoes-kleuren, zonder bijkomende kosten. Voor het frame kun je naast antraciet kiezen voor: rood, wit, zwart en blauw. Mocht je toch een andere kleur willen, dan hebben wij ook hier mogelijkheden voor. Zo creëer jij je eigen, sportieve rolstoel.

Combineer jouw favoriete framekleur met een van de 7 rughoes-kleuren en rol door de dag met een maximaal op jouw afgestemde rolstoel. Je nieuwe op maat gemaakte rolstoel sluit perfect aan bij jouw smaak en levensstijl!

contact

contact

contact

kontakt

O4 Wheelchairs Laura de Vaan OlympicHopper op treinstation, O4 Wheelchairs opties kleuren voor de rughoes