Mandy Mienes en haar collega Caroline

‘Even een kopje thee pakken ineens niet meer ‘even’’

21-10-19

Hoe is het om in een rolstoel te zitten? Mandy Mienes, zelf rolstoelgebruiker, weet er alles van.

Collega Arjan van Rooijen in de O4 WorkHopper

‘Even een kopje thee pakken ineens niet meer ‘even’’

21-10-19

Hoe is het om in een rolstoel te zitten? Mandy Mienes, zelf rolstoelgebruiker, weet er alles van.

‘Even een kopje thee pakken ineens niet meer ‘even’’

21-10-19

Hoe is het om in een rolstoel te zitten? Mandy Mienes, zelf rolstoelgebruiker, weet er alles van.

Merle de Vrede in haar O4 WorkHopper

'Ik kan iedereen de WorkHopper aanbevelen!'

10-10-19

Regelmatig delen wij hier ervaringen van tevreden klanten. Want als onze klanten blij zijn, dan zijn wij dat ook! Dit keer deelt Merle de Vreede (22) haar verhaal met ons.

"Ik ben van jongs af aan al gebonden aan een rolstoel. Ik heb dan ook in mijn leven al verschillende rolstoelen gehad. Een verandering van stoel had meestal te maken met dat ik groeide, me ontwikkelde of meer aanpassingen nodig had vanwege mijn rug.

Rehacare 2019

Volop belangstelling voor O4 Wheelchairs op REHACARE

30-09-19

O4 Wheelchairs kijkt terug op een bijzonder geslaagde REHACARE 2019 in Düsseldorf. Er was veel belangstelling voor onze producten van zowel particuliere bezoekers als professionals uit de branche. De eerste vervolgafspraken staan dan ook al weer in de agenda.

Kom in actie tijdens de HandicapNL collecteweek en organiseer een etentje!

Kom in actie tijdens de HandicapNL collecteweek en organiseer een etentje!

23-09-19

Vandaag gaat de HandicapNL collecteweek van start. Organiseer jij deze week een etentje voor je vrienden, buren of voor je familie? Dan kun je nu het actiepakket aanvragen via de website van HandicapNL en geld ophalen voor het goede doel!

Week van de Toegankelijkheid: hoe toegankelijk is jouw stad?

19-09-19

We hebben een winnaar! Nadat er behoorlijk wat stemmen binnen zijn gekomen via onze social media kanalen en via de website, is Wijchen door O4 Wheelchairs uitgeroepen tot "Meest toegankelijke stad van Nederland"! Of dit ook echt zo is, dat willen wij natuurlijk ervaren. Op donderdag 10 oktober zal Wheelchair Mafia daarom in opdracht van O4 Wheelchairs de toegankelijkheid van Wijchen gaan testen. De mannen van Wheelchair Mafia zullen van 11.00 uur tot 15.30 uur in het centrum van Wijchen te vinden zijn. Uiteraard leggen zij dit vast op video. 

Vacature O4 Wheelchairs Adviseur Buitendienst Rolstoelen

Vacature Adviseur Buitendienst

05-09-19

Wil jij werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf? Heb je technisch inzicht en een klantgerichte instelling, ben je een teamspeler en kun je ook zelfstandig werken? Heb je affiniteit met rolstoelen, gehandicapten, revalidatie, gezondheidszorg (WMO, WLZ) en ligt jouw passie op het vlak van passing en acquisitie? Dan is dit voor jou de baan!

Wij zijn op zoek naar, een nieuwe collega, te weten een:

Adviseur Buitendienst
Fulltime

Stem nu op jouw favoriete fashion cover!

Prints fashion covers van Kelly Sue zijn binnen: stem nu op je favoriet!

22-08-19

De prints voor de fashion covers van styliste Kelly Sue zijn binnen! Op dit moment worden de prints getest op verschillende materiaalsoorten. Welke drie covers we uiteindelijk gaan maken, dat bepaal jij! Via onze Facebookpagina en die van Kelly Sue kun je stemmen op jouw favoriet. De drie covers met de meeste stemmen nemen we in productie.

Rolstoelgebruiker Mandy Mienes is blij met haar nieuwe O4 rolstoel

'De O4 rolstoel betekent mijn vrijheid'

16-08-19

Regelmatig delen wij hier ervaringen van tevreden klanten. Want als onze klanten blij zijn, dan zijn wij dat ook! Dit keer deelt rolstoelgebruiker Mandy Mienes haar verhaal met ons.

Test O4's WorkHopper en andere modellen op REHACARE

Test O4's WorkHopper en andere modellen op REHACARE

13-08-19

Hoe vaak veranderen we onze zitpositie gedurende de werkdag? Mensen die niet in een rolstoel zitten, kunnen tijdens een lange dag op kantoor ‘hun benen strekken’. Helaas is dat voor rolstoelgebruikers geen optie. Speciaal voor hen heeft O4 de WorkHopper ontwikkeld, een dynamische en ergonomische oplossing die specifiek is ontworpen voor de werkplek. Belangstellenden kunnen deze rolstoel, evenals andere modellen, testen tijdens de REHACARE, die plaatsvindt van 18 t/m 21 september in Düsseldorf.

O4 Wheelchairs gaat op vakantie

Nieuwsbrief: O4 Wheelchairs gaat op vakantie!

02-08-19

O4 Wheelchairs gaat op vakantie! Van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 23 augustus is ons bedrijf gesloten. Maandag 26 augustus zijn we weer aanwezig. Maar voordat we gaan, houden we je graag op de hoogte van onze laatste nieuwtjes met onze nieuwsbrief.

We wensen je een hele fijne zomer!

O4 Wheelchairs Animatie werkfrustraties van rolstoelgebruikers

Animatie: Top 7 Rolstoelfrustraties op het werk

13-05-19

Collega's die prima ter been zijn en even rustig gaan poepen op het invalidentoilet terwijl jij zit te wachten. Deuren die kunst en vliegwerk vereisen om erdoorheen te kunnen rijden. Vergeten worden bij oefen-evacuaties. Als bedrijfsuitje bonbons maken aan sta-tafels in een niet-toegankelijk pand. Helaas ervaren werkende rolstoelgebruikers nog altijd veel frustraties, zo bleek uit ons onderzoek in samenwerking met Support Magazine. Om werkgevers in Nederland en Duitsland wakker te schudden maakten we een animatie van de 7 grootste rolstoelfrustraties op het werk.

O4 Wheelchairs Workhopper in Werk situatie

Seminar 'Ergo - dynamisch zitten, rijden en werken in een rolstoel'

05-04-19

Gezond en dynamisch zitten, rijden en werken in een rolstoel is van groot belang, helaas is de praktijk vaak anders. Rolstoelgebruikers ervaren het zitten en rijden als oncomfortabel, omdat hun rolstoel niet goed is aangemeten en/of verkeerd is afgesteld. Om een rolstoel goed te kunnen aanmeten en aanpassen is het noodzakelijk een grondige analyse te maken van de individuele behoeften van een rolstoelgebruiker.

Het maken van deze grondige analyses staat centraal tijdens het seminar ‘Dynamisch zitten, rijden en werken in een rolstoel’ dat O4 Wheelchairs organiseert.

O4 Wheelchairs-KB-ambassador-lauradevaan

Inspirerende video: People stare, make it worth it

21-01-19

O4 Wheelchairs is er voor mensen die zich niet willen laten bepalen door hun beperking. Die zo actief mogelijk willen blijven; het maximale willen halen uit wat ze nog wél kunnen. Daarom sponsoren en ondersteunen wij paralymisch handbikester Laura de Vaan. Omdat topsporters zoals zij, ons allemaal inspireren om altijd het beste uit onszelf te halen en niet genoegen te nemen met minder. 

Pagina's