Bezoek ons op De +Genieten - liever thuis! Beurs!
22 t/m 24 November, Beursgebouw Eindhoven, stand 178

Alles voor comfortabel en slim wonen

+Genieten - Liever thuis! laat u kennis maken met een grote gevarieerde groep van aanbieders die laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Of u nu komt kijken voor uzelf,  uw ouders, vrienden of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie. De beurs vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 november en ook dit jaar zullen wij als exposant deelnemen. Wij nodigen u daarom via deze weg van harte uit om onze stand gratis te bezoeken.

U kunt vindt ons op Stand 178.

Deze beurs staat in het thema gemak, ontzorgen en veiligheid. Natuurlijk stellen wij naast deze onderwerpen ook ons assortiment graag nader aan u voor. Laat u informeren over ons assortiment en de diverse mogelijkheden, bekijk tevens onze demonstratievideo’s over onze meest recente ontwikkelingen:

Bekijk de video’s! Altijd een stap vooruit.
- 3D bodyscan – Ontzorging van de rolstoeldealer
- 4 traps verkleining van de rolstoel – Transportgemak
- De vernieuwde 4 puntsweegschaal met Bluetooth – Rolstoelinstellingen: Meten is weten
- De singelrugleuning – De juiste rugcontour creëren
- De op afstand beweegbare beensteun voor SwayHopper – Voor meer zelfstandigheid
- L3 Hopper Concept – maximale zithoekverstelling met lage zithoogte.

Wij verheugen ons om u als gast op onze stand te mogen begroeten en bieden u daarom een gratis entreekaart aan. Met behulp van de promotiecode 'expo35', kunt u een gratis entreebewijs downloaden! Volg hiervoor de online instructies op via deze website.

Graag tot ziens op onze stand!

contact

contact

contact

kontakt

Logo beurs +genieten - liever thuis O4 Wheelchairs