Collega's die prima ter been zijn en even rustig gaan poepen op het invalidentoilet terwijl jij zit te wachten. Deuren die kunst en vliegwerk vereisen om erdoorheen te kunnen rijden. Vergeten worden bij oefen-evacuaties. Als bedrijfsuitje bonbons maken aan sta-tafels in een niet-toegankelijk pand. Helaas ervaren werkende rolstoelgebruikers nog altijd veel frustraties, zo bleek uit ons onderzoek in samenwerking met Support Magazine. Om werkgevers in Nederland en Duitsland wakker te schudden maakten we een animatie van de 7 grootste rolstoelfrustraties op het werk. 

Je zit in een rolstoel en je werkt. Misschien heb je een werkgever die alles perfect voor je in orde heeft gemaakt, maar helaas blijkt dat voor een groot deel van de werkende rolstoelgebruikers niet het geval. Geen (goed) invalidentoilet, te zware deuren, geen aangepast evacuatieplan, moeten parkeren bij de buren, printers, koffiezetapparaten en zelfs de kantine zijn niet zelden onbereikbaar. Zo bleek uit ons onderzoek in samenwerking Support Magazine. Om werkgevers in Nederland en Duitsland wakker te schudden maakten we een confronterende animatie van de 7 grootste rolstoelfrustraties op het werk.

Mocht je dingen herkennen: deel onze post op Facebook met je werkgever, en raadt hem of haar direct aan onze whitepaper te downloaden met daarin een genuanceerd beeld van het onderzoek en goede adviezen voor de aanpak van de problemen. 

Download hier de whitepaper Werkfrustraties van rolstoelgebruikers

 

 

Top 7 Rolstoelfrustraties op het werk

contact

contact

contact

kontakt

O4 Wheelchairs Animatie werkfrustraties van rolstoelgebruikers