O4 Wheelchairs Workhopper in Werk situatie

Seminar 'Ergo - dynamisch zitten, rijden en werken in een rolstoel'

03-12-18

Gezond en dynamisch zitten, rijden en werken in een rolstoel is van groot belang, helaas is de praktijk vaak anders. Rolstoelgebruikers ervaren het zitten en rijden als oncomfortabel, omdat hun rolstoel niet goed is aangemeten en/of verkeerd is afgesteld. Om een rolstoel goed te kunnen aanmeten en aanpassen is het noodzakelijk een grondige analyse te maken van de individuele behoeften van een rolstoelgebruiker.

Het maken van deze grondige analyses staat centraal tijdens het seminar ‘Dynamisch zitten, rijden en werken in een rolstoel’ dat O4 Wheelchairs organiseert.

Logo beurs +genieten - liever thuis O4 Wheelchairs

Bezoek ons op de '+Genieten - liever thuis!' beurs!

16-11-18

Bezoek ons op De +Genieten - liever thuis! Beurs!
22 t/m 24 November, Beursgebouw Eindhoven, stand 178

Alles voor comfortabel en slim wonen

Maak kennis met O4 Wheelchairs op REHACARE 2018

Ervaar zelf de nieuwste rolstoel-innovaties op REHACARE

21-09-18

O4 Wheelchairs nodigt je uit, dus wij betalen jouw ticket! Kom van 26 tot en met 29 september gratis naar REHACARE, dé toonaangevende, internationale vakbeurs voor revalidatie, inclusie en zorg in Messe Düsseldorf. Vergeet dan niet onze stand te bezoeken, want dit is dé kans om onze laatste rolstoelinnovaties zelf te ervaren. En we hebben een ludieke uitdaging voor je klaarstaan.

O4-Wheelchairs-5-tips-voor-het-aanvragen-van-een-hulpmiddel

Support: 5 tips voor aanvragers van hulpmiddelen

20-09-18

Regelmatig komen wij interessante artikelen tegen, waarvan wij denken dat deze voor rolstoelgebruikers (en betrokkenen) interessant kunnen zijn. Zo op supportbeurs.nl, een platform met allerlei relevante informatie voor mensen die in het dagelijks leven wat extra ondersteuning nodig hebben. Lees hier het artikel: 5 tips voor aanvragers van hulpmiddelen

Werk vinden is voor arbeidsbeperkten nog altijd moeilijk

Participatiewet verhoogt werkloosheid arbeidsgehandicapten

07-09-18

De Participatiewet die arbeidsbeperkten aan werk moest helpen, blijkt voorlopig juist het tegenovergestelde te doen. De Wet sociale werkvoorziening-doelgroep komt in elk geval sinds de invoering in 2015 moeilijker aan een baan, weet die minder lang vast te houden en heeft vaker een uitkering. Nu rijst de vraag: hoe lang moet deze wet kans van slagen krijgen?

O4 Wheelchairs op vakantie

(Op) Vakantie!

20-07-18

In de meeste delen van het land is de vakantie al aangebroken en voor ons als bedrijf zit het er ook aan te komen. Van maandag 30 juli tot en met vrijdag 17 augustus is ons bedrijf daarom gesloten.

Voordat wij met vakantie gaan, willen wij onderstaande ervaring graag met onze volgers delen: wanneer je in een rolstoel zit, is op vakantie gaan niet altijd even vanzelfsprekend en stuit je soms op allerlei te overwinnen uitdagingen. Hoe neem ik mijn rolstoel mee? Hoe rolstoelvriendelijk is de vakantie bestemming (daadwerkelijk)?

Logo Supportbeurs 2018  - O4 Wheelchairs

Terugblik SupportBeurs 2018

07-06-18

Support 2018 was wederom een groot succes!

In totaal bezochten bijna 12.000 mensen het grootste evenement in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking.

Op onze stand hebben standbezoekers zich kunnen informeren over ons assortiment en met ons van gedachten kunnen wisselen over de meest recente marktontwikkelingen. Vanuit ons assortiment hebben wij hen verschillende ontwikkelingen mogen tonen. Highlights op onze stand waren:

Logo Supportbeurs 2018  - O4 Wheelchairs

Gratis naar Support 2018!

21-03-18

Support, een beurs die je niet mag missen! Wil je naast meer informatie over onze rolstoelen, deze eens willen uitproberen, uitvoering kunnen vergelijken en ons het 'hemd van het lijf vragen'? Dit is jouw kans!

Klik op de link onderaan in dit artikel, om jouw gratis toegangskaart aan te vragen.

Support wordt gezien als Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers.

Hoe bescherm je jouw rolstoel tegen vocht?

Incontinentiehoes?!

23-02-18

Regelmatig schrijft Laura de Vaan, een door ons gesponsorde Paralympisch Handbikester, interessante artikelen over haar dagelijks leven en de onderwerpen welke zij zoal tegenkomt. Dit keer een controversieel onderwerp; de incontinentiehoes!

Logo schouters.nl

Een nieuw hulpmiddel, zelf betalen of via vergoeding?

25-01-18 Op de website supportbeurs.nl kwamen wij onderstaand artikel tegen, gemaakt in samenwerking met Scouters. Een onderwerp wat onze klanten en geïnteresseerde rolstoelgebruikers ook steeds bij ons vaker ter sprake brengen.
Promotie Laura de Vaan O4 Wheelchairs

Dr. Laura de Vaan!

13-12-17

Laura de Vaan, een bekend en winnend paralymisch handbikester, sponsoren wij al geruimte tijd. Naast haar kwaliteiten in de Paralymische topsport, was Laura sinds 2005 ook op intellectueel topniveau aan het presteren! Onlangs behaalde zij de titel dr. en in onderstaand artikel vertelt zij graag over hoe zij tot wederom een geweldige prestatie kwam! 

Tevreden rolstoel gebruiker OlympicHopper O4 Wheelchairs

Wat een verschil!

01-12-17

Natuurlijk worden wij erg blij van tevreden klanten! Zo ook onderstaande ervaring van Erica, zij rijdt haar OlympicHopper nu ca. 6 maand en is erg blij met haar OlympicHopper. Zij vertelt ons:

Logo schouters.nl

Scouters - Wat is PGB?

06-11-17

Als partner van het consumentenplatform Scouters.nl willen wij je graag informeren met interessante artikelen welke wij daar lezen. Zo ook onderstaand artikel: Wat is PGB?

Wat is PGB?
Als je jouw hulpmiddel vergoed krijgt door jouw gemeente, dan kan je vaak kiezen of je dat wil laten vergoeden door PGB. Maar wat is PGB en wanneer heb je recht op PGB?

O4Wheelchairs_Deelnemer_Rehacare2017

Terugblik RehaCare 2017

20-10-17

O4 Wheelchairs kijkt terug op een zeer succesvolle deelname aan de REHACARE 2017. De bezoekersaantallen, in totaal 39.000,  tonen ook dit jaar weer dat deze beurs haar naam als grootste platform voor innovatie binnen de revalidatiebranche waardig is. Tijdens de RehaCare 2017 presenteerden 780 exposanten uit 39 landen nieuwe hulpmiddelen en inzichten, die voor mensen met een handicap of een zorgbehoefte een zelfstandig(er) leven mogelijk maken.

Samenwerking-ministerie-Economische-zaken

Innovatieve topsectoren (MIT) Oost

22-08-17

In augustus 2017 hebben wij de beschikking subsidieverlening ontvangen van de provincies Gelderland en Overijssel en het ministerie van Economische zaken.

Pagina's