O4 Wheelchairs - Wordt jij onze nieuwe collega?

Vacature - Allround productiemedewerker

12-09-17

Wil jij werken in een innovatief en dynamisch bedrijf die maatwerk-rolstoelen fabriceert en levert? Heb je twee rechter handen, technisch inzicht, ben je een teamspeler en kun je ook zelfstandig werken? Heb je ervaring met rolstoelen, adaptatie, en ligt jouw passie op het vlak van fabricage, montage en ontwikkeling? Dan is dit voor jou de baan!

Wij zijn op zoek naar, een nieuwe collega, te weten een:

O4_Wheelchairs_Vakantie_eropuitmetjouwhopper_rolstoel

Vakantie!

28-07-17

Vanaf maandag 31 juli gaan wij genieten van onze zomervakantie. Tot en met 18 augustus zijn wij gesloten, vanaf maandag 21 augustus staan wij weer met nieuwe energie voor jou klaar.

Heb je een vraag? Stuur ons dan alvast een e-mail op info@o4.eu. Wij zullen er zo spoedig mogelijk na onze terugkeer op reageren.

O4 Wheelchairs_LauradeVaan_Test_Carbolife_Hoepels

Carbolife

26-07-17

Steeds vaker worden onze rolstoelen geleverd met Carbolife (Curve L) hoepels.

Deze hoepels zijn gepatenteerd en L-vormig. Door deze vorm hebben ze tot 80% meer grijpoppervlak dan ronde hoepels. Dit resulteert in een stabielere houding van de pols en meer grip van de duim. Zo krijgt men een efficiëntere overdracht van kracht, wat weer gunstig is voor de spieren, pezen en gewrichten.

Sinds kort is Paralympisch handbikester Laura de Vaan begonnen om deze hoepels voor ons te testen, binnenkort zal zij haar eerste bevindingen via haar blog met jullie delen!

O4Wheelchairs_Deelnemer_Rehacare2017

RehaCare 2017 Düsseldorf

21-07-17

Na een enorm succesvolle deelname aan van Rehacare 2016 hebben wij ons ook dit jaar weer aangemeld voor editie 2017! Van 4 tot en met 7 oktober vindt je in Düsseldorf wederom alle ins en outs op het gebied van revalidatie, zorg en mobiliteit.

Hoewel het nog wel even duurt voordat het zover is, zijn onze voorbereidingen in volle gang. Recent hebben wij onze standruimte bevestigd gekregen (Hal 4 stand 04B16) en wij zijn nu druk bezig met onze standontwerp, de inrichting en faciliteiten rondom onze deelname.

App voor de 4 Puntsweegschaal van O4 Wheelchairs

4Puntsweegschaal vernieuwd!

14-07-17

De rolstoelweegschaal van O4 Wheelchairs is vernieuwd! Zoals je wellicht weet werken wij continu aan innoverende oplossingen en rolstoelen, daarmee jij als gebruiker geniet van de laatste technische mogelijkheden!

O4Wheelchairs_Online_Scouters

O4 Wheelchairs toegevoegd aan Scouters!

07-07-17

Sinds enkele weken zijn wij te vinden op consumentenwebsite Scouters.nl. Scouters is een online platform waarop gebruikers van hulpmiddelen zich kunnen oriënteren op nieuwe producten en dit ook kunnen delen met anderen! Voor ons een mooie extra manier om te laten zien wat zo bijzonder maakt om in een Hopper te rijden, daarbij komen wij een stukje dichter met ons publiek in contact! Je kunt ook een recensie achter laten.

LauradeVaan_O4Wheelchairs_Wereldbekerwedstrijd2017_Emmen

Laura wint tijdens wereldbekerwedstrijd!

03-07-17

Tijdens het weekend van 30 Juni en 01 Juli werden de UCI Para-Cycling wedstrijden te Emmen georganiseerd. Uiteraard reed Laura de Vaan in haar klasse WH5 mee voor het podium.

Met twee derde plaatsen wist Laura de regenboogtrui te behalen en prolongeerde haar werdelbekertitel! 

Laura de Vaan - O4 Wheelchairs - Handbike - Rolstoel

Ook in tijdrit naar Nederlandse titel

21-06-17

Nadat ze afgelopen weekend al Nederlands kampioene in de wegwedstrijd werd, is Laura woensdag in Montferland ook de winnares geworden van de nationale titelstrijd op de tijdrit. Ze legde het 13,2 kilometer lange parcours af in 22.30 minuten. Daarmee wist ze directe concurrente Jennette Jansen met een voorsprong van vijftig seconden naar de tweede plaats te verwijzen. "Dat het niveau van Jennette is toegenomen, geeft deze titel alleen maar meer waarde", keek Laura na afloop tevreden terug. "Ze heeft me in een tijdrit nog nooit verslagen, maar in Maniago zat ze maar 22 seconden achter me.

O4 Wheelchairs_Tevreden met de juiste rolstoel_MwvanBraak

Een blije klant!

17-05-17

Sinds een aantal maanden rijdt Angelique haar nieuwe SwayHopper naar volle tevredenheid! Zij deelt met ons een herinnering van 2013, waarbij zij schrijft:

"2013 stond ik al enigszins moeizaam op de dansvloer. Bijna 4 jaar later ben ik blij met mijn Angelhopper (nieuwe roepnaam) van m'n #O4wheelchair super happy! #swayhopper"

Geweldig om van je te horen hoe goed jij je redt met jouw nieuwe Hopper en bedankt voor het delen!

Ben je benieuwd naar hoe Angelique haar rolstoel gebruikt? Bekijk dan haar Youtubefilmpje.

LauradeVaan_Koppositie_WordCup2017_O4wheelchairs

Laura de Vaan - Leidster in World Cup na Italiaans weekend

16-05-17

Het weekend in Italië (12 en 13 Mei 2017) bood Laura de Vaan naast twee succesvolle wedstrijden haar het leiderschap in het klassement van de Word Cup! Hierover bericht laura op haar website:

Lauradevaan_Maniago_2017_O4Wheelchairs

Laura de Vaan - Direct raak met tijdritzege in Italië

16-05-17

Als troste sponsor van Paralymisch handbikester Laura de Vaan, volgen wij haar webstrijden natuurlijk op de voet! In het afgelopen weekend (12 en 13 Mei 2017) reed Laura wederom fantastische wedstrijden! Op haar website schrijft Laura de volgende samenvatting, deze delen wij vanzelfsprekend met trots!

O4 Wheelchairs_Tevreden met de juiste rolstoel

Rolstoel kopen? Vijf tips!

20-04-17

Supportbeurs.nl; een interessant platform waarop je niet alleen nieuwe producten kunt ontdekken, maar waar ook regelmatig interessante nieuwsartikelen verschijnen die jou helpen bij bijvoorbeeld de aanschaf of aanvraag van een nieuwe rolstoel. Zo verscheen ook onderstaand artikel, deze willen wij je natuurlijk niet onthouden!

O4 Wheelchairs - Beurs - ReVa - Gent

ReVa Gent groot succes!

14-04-17

ReVa Gent 2017 was wederom een groot succes, mede dankzij u!

ReVa Gent 2017 was wederom een groot succes, mede dankzij u!

Heeft u onze stand bezocht? Dan willen wij u hartelijk danken voor de getoonde interesse in ons bedrijf en onze producten. Uw mening is zeer belangrijk voor ons. Wij willen u aangeven dat, voor het geval u nog informatie bij ons heeft aangevraagd, wij deze reeds aan u hebben verstuurd. Indien u aangegeven heeft een afspraak in te willen plannen, wij u hierover ook reeds benaderd hebben.

Laura de Vaan in actie met haar Handbike

Terugblik op Rio door Laura de Vaan 2/2

10-03-17

Terugblik op Rio door Laura de Vaan 2/2

Laura de Vaan is een Paralympisch handbikester wie door ons gesponsord wordt. Regelmatig houdt ze ons op de hoogte van haar vorderingen.  Vorige week deelde wij met jullie al het eerste deel van haar terugblik op Rio, vandaag willen wij deel 2 met jullie delen.

Laura de Vaan - O4 Wheelchairs - Handbike - Rolstoel

Terugblik op Rio – Laura de Vaan 1/2

10-03-17

Terugblik op Rio – Laura de Vaan
Zoals jullie wellicht weten sponseren wij Paralympisch kampioene Laura de Vaan al geruime tijd. Zij houdt ons regelmatig op de hoogte van haar vorderingen. Tijdens de Olympische spelen in Rio hebben wij haar prestaties gedeeld op onze facebook pagina en website, vandaag willen wij met jullie het eerste deel van haar terugblik op Rio delen.

Pagina's