Bekijk hieronder de ervaringen van gebruikers van een O4 rolstoel.

"2013 stond ik al enigszins moeizaam op de dansvloer. Bijna 4 jaar later ben ik blij met mijn Angelhopper (nieuwe roepnaam) van m'n #O4wheelchair super happy! #swayhopper"

 

Mw. A. Van Braak - Remundt

"Parkinson valt niet mee, maar het "gemartel" met de gebruikelijke WMO rolstoelen maakt e.e.a. alleen maar zwaarder! Jullie rolstoel: de wendbaarheid, het gebruiksgemak, de mogelijkheid om te trippelen (en nu dus op eigen vrouwkracht een museum bezoeken!) etc etc. (Woorden schieten te kort)). Eigenlijk kan ik maar 1 ding zeggen: kwaliteit van leven voor mensen in een rolstoel wordt sterk verbeterd met jullie stoel! "

 

Mw. Gaasbeek

"Het is toch fantastisch met hoe weinig krachtsinspanningen ik mijn O4-rolstoel ook over moeilijke ondergronden kan manoeuvreren"

Martina Grönemeyer

"Ik wil jullie hartstikke bedanken voor de rolstoel heb alles uitgeprobeerd en het is toch de o4 geworden echt een eerste klas rolstoel"

 

David vd Bos

"Ik heb de rolstoel nu een half jaar en het is een echte aanrader. Doordat de medewerkers van O4 Wheelchairs echt de tijd nemen om goed te kijken welke rolstoel het beste bij jou past en daarnaast de kunst verstaan om wat jij voelt te vertalen naar een perfecte instelling, maakt dat ik erg tevreden ben met mijn nieuwe rolstoel. Rugklachten heb ik niet meer. Ik kan zelf veel langer rijden, omdat de rolstoel goed spoort en super ligt rijdt. De afgelopen zomer is het een aantal keren erg warm geweest en dan broeit een kussen erg onder je billen. Met de zitting van mijn rolstoel heb ik hier veel minder last van. Met mijn huidige rolstoel is het echt geen straf om daar een hele dag in te zitten. Het is rijden en zitten met comfort!"

 

Clemens Ruiken

"Ik heb in de O4-rolstoel niet alleen een veel betere zithouding maar mijn hele lichaam wordt nu ook veel beter ondersteund. Dat een goede ondersteunde en flexibele zithouding van groot belang is, heb ik inmiddels al wel ervaren. Kon ik in mijn vorige rolstoel maar twee uurtjes zitten, in de O4 is een hele dag zitten geen enkel probleem."

Esther Niewenhuis

"Ik ben zo blij met de O4 na jaren van lompe rugleuningen eindelijk een ontwerp waar men de mens met beperking snapt qua zit comfort"

 

Mandy Mienes

"Ondanks het feit dat het demomodel voor mij iets aan de krappe kant was, zat het meteen zo als ik wilde zitten en reed ik ook makkelijker over verschillende wegdekken."

Erik Wallenburg

"Gisteren is de 04 rolstoel van mijn vrouw (Nicolle) afgeleverd. De eerste indrukken zijn zeer positief! De rolstoel is lichtgewicht en ziet er zeer stoer en degelijk uit. Het (unieke) systeem waarbij de rug eenvoudig in hoeken verstelbaar is, is voor ons echt een uitkomst omdat mijn vrouw vanwege de handicap een actieve rolstoel/houding moet kunnen afwisselen met een passieve houding. Deze rolstoel heeft direct een hele positieve impact op de kwaliteit van ons leven."

Rob Houtackers

"Super blij mee! Op naar veel decubitus vrije km's!!"

 

Melanie Stokhof

contact

kontakt

contact

contact