Thomas en Frank van Wheelchair Mafia treden zoals gewoonlijk buiten de paden, maar dit keer doen ze dat met een heel goede reden. Ze hebben namelijk onze Hopper getest in de natuur. Bekijk nu de video!

Frank Sanders en Thomas Maas zijn bekende gezichten in Nederland en inmiddels ook ver daarbuiten. Gewapend met een hoge dosis humor brengen zij als Wheelchair Mafia de 'beperkingen van de onbeperkte medemens' onder het voetlicht. En testen ze een hele hoop rolstoelen. Zo ook onze Hopper. 

We schreven dit najaar veel over hoe je met je rolstoel de natuur in kan, dus een poosje terug gaven de heren aan weleens te willen proberen hoe onze Hopper zich houdt 'offroad'. Uiteraard werd de proefrit gefilmd. Frank en Thomas zijn in deze video bruut eerlijk zoals we van ze gewend zijn:

'De stoel is wat zwaarder, een nadeel, maar hij rijdt ontzettend comfortabel. Ik ben een beetje jaloers. En die ruglening, die overigens niet mijn smaak is, zit  verdomde lekker!'

Nu de herfst is afgelopen, wordt deze video des te relevanter. Want nu de zon zich weer vaker laat zien, ben jij ook weer vaker buiten. Toch? 

Bekijk hieronder de video!  

Zelf een week een Hopper ervaren, geheel vrijblijvend en voor niets? Vraag hier je gratis testweek aan! 

Rollen in de herfst

contact

kontakt

contact

contact

Wheelchair Mafia test Hopper O4 Wheelchairs