Benauwt de hedendaagse rolstoel jouw leven? Maakt de rolstoel je krommer en dikker en krijg je rolstoelschouders? Heeft tien jaar rolstoelgebruik je meer schade opgeleverd dan de daadwerkelijke oorzaak van je handicap zelf? Rolstoelrijden kan lichter, pijnvrijer en met meer plezier. Het wordt mogelijk met een open houding pijnvrij, blessurevrij, zonder vergroeiingen en comfortabel rolstoel te rijden.

Onderuitgezakte houding
Rolstoelgebruikers zitten vaak voorover gebogen en onderuitgezakt in de rolstoel. Deze compressiehouding veroorzaakt grote druk op de longen en ingewanden. Goed doorademen wordt beperkt. Je levert een gevecht tegen jezelf.

Hoe het ook anders kan!
O4 Wheelchairs en een aantal ‘frisdenkers’ hebben hiervoor een oplossing gevonden: de Gezondheidsrolstoel. Energieopname minder dan 120 Watt, een performance die nergens anders in de wereld is vertoond.

Door de revolutionaire dynamische kantelsteun (tipcontrol) aan de rolstoel is de rolstoelgebruiker geheel in balans in beweging en rijdt daardoor in een mooie cadans. Met de dynamische tipcontrol ga je automatisch de grenzen opzoeken voor het zo licht mogelijk rijden en wenden. Je maakt de zwaartekracht tot bondgenoot en de vrije val naar achteren is niet meer merkbaar en verend afgezekerd.

contact

kontakt

contact

contact