Optimale vrijheid voor jou als rolstoelgebruiker begint uiteraard bij jouw rolstoel en jouw omgeving! Nederland wordt steeds meer rolstoeltoegankelijk, een mooi voorbeeld hiervan is het ondertekende VN verdrag Gehandicapten waarin er vastgelegd staat dat gemeenten verplicht zijn om een plan van aanpak te hebben voor inclusief beleid. "IEDEREEN MOET MEE KUNNEN DOEN, ONGEACHT LEEFTIJD, SOCIALE KLASSE, AFKOMST, OF BEPERKING."

Belangrijker nog is dat jouw rolstoel perfect bij je past. Een goede rolstoel is eigenlijk de reflectie van de mate waarin jij dagelijks in jouw mobiliteitsbehoefte wordt voorzien. Hij geeft jou vrijheid en zorgt ervoor dat jij zonder zit-pijn de dag door komt.

Ook zorgt een goede rolstoel er voor dat jij jouw zithouding kunt aanpassen naar de activiteit welke jij op dat moment aan het doen bent. Onze Hoppers bieden deze oplossing! Mede dankzij ons RCA zitsysteem ben jij in staat om (zelfstandig) gedurende de dag jouw houding te veranderen. Je wordt maximaal ondersteund en minimaal gehinderd.

Om jouw vrijheid vervolgens te vergroten, kunnen onze rolstoelen gecombineerd worden met een handbike of elektrische ondersteuning naar wens. Deze opties zorgen er voor dat jouw actieradius nog groter wordt. 

Wist je dat jouw gemeente jou voorzien moet in een passend hulpmiddel waarmee jij maximale mobiliteit en dus vrijheid? Ook onze Hoppers worden vergoed door jouw gemeente! Wil je weten hoe? In ons artikel “Het juiste hulpmiddel, maar hoe krijg ik het vergoed?” wordt de wetgeving omtrent WMO en PGB toegelicht. Als je jouw nieuwe Hopper liever particulier aanschaft is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wil jij eens ervaren welke vrijheid onze Hoppers jou kunnen bieden? Maak dan eens een afspraak bij ons in het O4 Experience Center in Varsseveld! Het is ook mogelijk om een afspraak op locatie te maken. Wij vertellen jou graag meer!

contact

kontakt

contact

contact

Met de rolstoel naar buiten; Hopper; O4; rolstoel zelfstandigheid