We mogen steeds meer, de terrassen zijn open, het zonnetje laat zich regelmatig zien.. We kunnen weer naar buiten! Waarbij we allemaal weten dat dit volgens de regels van het RIVM dient te gebeuren.

Bij O4 Wheelchairs gaan we in het weekend ook graag op pad. Mooie plekjes in Nederland ontdekken, om daarna lekker op het terras te ploffen. Daarom waren wij ook erg blij met het onderzoek van Handicap.nl naar de 15 meest rolstoelvriendelijke en bovendien gezellige terrassen van Nederland.

Waar is op gelet?
Tijdens het onderzoek is onder andere gekeken naar het terras zelf. Is de ondergrond makkelijk toegankelijk, past een rolstoel onder de tafeltjes en is de entree eenvoudig te gebruiken. Ook de bereikbaarheid van een rolstoeltoilet en de aanwezigheid van eigen parkeerplaatsen waren belangrijke criteria. En in deze tijd kon Handicap.nl er niet om heen om te vragen naar de coronamaatregelen.

De top 15!

En wij zouden O4 Wheelchairs niet zijn, als wij het onderzoek niet nog een beetje zouden uitbreiden. Omdat wij ook graag op vrijdagmiddag een lekker drankje drinken na het werk, hebben wij de terrassen in Varsseveld (onze vestigingsplaats) onder de loep genomen. En als we de combi van rolstoelvriendelijk en gezelligheid pakken, dan komen de terrassen van Hotel & Restaurant de Ploeg en die van Loungebar de Molen wat ons betreft als winnaar uit de bus! De terrassen liggen naast elkaar, ze serveren heerlijke drankjes en zijn midden in het centrum van Varsseveld te vinden.

Wij wensen jullie een heerlijke zomer!

contact

kontakt

contact

contact