O4 Wheelchairs nodigt je uit om op 25-27 april naar de Reva beurs in Gent te komen. Op deze Belgische revalidatie en hulpmiddelenbeurs kunnen dealers en rolstoelgebruikers voor het eerst zelf een rolstoel samenstellen via de webshop maatwerkrolstoel.nl.

De Reva in Gent staat bekend als de grootste revalidatie en hulpmiddelenbeurs van België. “Een heel goede beurs om je breed te oriënteren op hulpmiddelen en verschillende leveranciers. Een stukje groter dan de Nederlandse beurzen, dus je vindt er meer producten en partijen. Zeker voor de mensen die iets zuidelijker wonen in Nederland en Duitsland is dit een interessant event”, aldus Michiel Raterink, adviseur bij O4 Wheelchairs.

Primeur: zelf je rolstoel samenstellen

O4 Wheelchairs heeft een primeur op de Reva Gent; het zal voor het eerst zijn dat dealers en rolstoelgebruikers ter plekke een rolstoel kunnen samenstellen op maatwerkrolstoel.nl. Dit is een innovatieve webshop die O4 Wheelchairs momenteel ontwikkelt en middels feedback van gebruikers optimaliseert. Op 1 juni moet de shop helemaal goed draaien. “We bieden de mensen die onze stand bezoeken de mogelijkheid om online  de meest ideale rolstoel te configureren. Indien gewenst doorlopen wij gezamenlijk de gewenste configuratie, zodat wij direct vragen kunnen beantwoorden en reacties  kunnen inventariseren om zo de webshop beter en gebruiksvriendelijker te kunnen maken.”

Snelle start van een offerte of direct een samenvatting

“Van het eindresultaat, de door hen samengestelde rolstoel, kunnen mensen een configuratiesamenvatting krijgen of ze kunnen een offerte door ons laten opmaken.” In het laatste geval wordt de offerte naar de gekozen dealer gestuurd, zodat hij de bestelling van de rolstoel kan oppakken. Met de configuratiesamenvatting kunnen rolstoelgebruikers zelf naar hun dealer gaan, om vervolgens samen de gewenste rolstoel verder te optimaliseren en bestellen.

Lees hier alles over de webshop en de configuratietool

Live 3D-scan en rolstoelen proberen

Behalve zelf hun rolstoel samenstellen, kunnen mensen live een 3D-scan laten maken. Dit is de scan die O4 Wheelchairs van klanten maakt en die dealers op afstand kunnen maken en uploaden. Aan de hand van de 3D-scan kan de maatvoering van de rolstoel op afstand worden geïndividualiseerd.

Bekijk hier een video van de 3D-scan

Rijd en ervaar verschillende Hoppers

Uiteraard kan je op de stand (Standnummer C1.13) tevens O4 rolstoelen proberen. “We zorgen ervoor dat we alle modellen bij ons hebben, in een breed scala aan maatvoeringen zodat er altijd een is waarin je goed zit. Ook al is het nog geen maatwerk. Daarnaast tonen we een brede variatie aan opties qua zittingen en afneembare features en kan je de unieke zithoekverstelling ervaren van de Work- en de Active Relax Hopper.  Ten slotte is er ook een OHD (one-hand-drive) Hopper met eenhandaandrijving aanwezig voor rolstoelgebruikers met een halfzijdige verlamming.

Download hier de uitnodiging, tevens toegangsbewijs, voor de Reva Gent.

contact

kontakt

contact

contact

Primeur: Online zelf je O4 rolstoel samenstellen op Reva Gent