In de categorie “O4 en…” vertellen wij je graag meer over de combinatie van onze Hoppers met  accessoires van derden, waarmee onze rolstoelen uitgerust worden. In dit terugkerend item proberen wij je een goed beeld te geven van de vele mogelijkheden waarmee jouw O4 je op een nóg breder vlak kan ondersteunen.

In deze editie gaan wij in op de combinatie van O4 Wheelchairs en zitortheses. Onder deze categorie vallen naast aangepaste zittingen en op maat gemaakte rugleuningen ook volledige ortheses, welke precies naar jouw lichaam zijn gevormd.

Zitorthese
Bij zitortheses wordt er al snel gedacht aan grote, logge rolstoelen waar met name aan alleen het zitten is gedacht. Zelfstandig en handbewogen rijden blijkt in de praktijk al snel een uitdaging. De aandrijfwielen zijn moeilijk bereikbaar en de balansinstelling laat duidelijk te wensen over, waardoor deze rolstoelen niet erg wendbaar zijn en je (te) veel moeite moet doen om te zijden.

Dit moet toch beter kunnen? Jouw rolstoel is natuurlijk meer dan alleen een stoel, je wilt rollen! Wij van O4 zijn van mening dat dit anders kan. Wij willen namelijk iedere rolstoelgebruiker de maximale kans geven om zelf te kunnen rijden en daarmee een stuk zelfstandiger leven te kunnen leiden.

De huidige rolstoelen waar op een orthese wordt gebouwd hebben slechts beperkte afstellingsmogelijkheden. Met Hopper als basis voor jouw orthese heb je een rolstoel met ongekende mogelijkheden. Doordat het rijden en zitten bij onze rolstoelen los van elkaar ontwikkeld is en deze vervolgens op een unieke manier samengebouwd zijn, geven wij jou een rolstoel met precies de rijeigenschappen die bij jouw situatie passen!

Wij werken samen met verschillende orthese fabrikanten, samen kijken wij graag naar de mogelijkheden om uiteindelijk jou naast perfecte ondersteuning ook nog eens de beste rijeigenschappen te bieden.

Maar wij bieden iets extra’s. Combineer je jouw O4 onderstel namelijk met onze Actief Passief Module  of WorkHopper, dan stel jij jezelf in staat om de stand van jouw orthese en daarmee de manier waarop jij zit aan te passen. Waar en wanneer jij dat wilt! Je kunt verder recht op gaan zitten, of juist lekker ontspannen!

Nieuwsgierig geworden? En ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer! Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak bij jou thuis of in ons O4 Experience Center.

contact

kontakt

contact

contact

O4 Wheelchairs in combinatie met orthese Lewis Seating Systems