Een goede balansinstelling is essentieel bij een rolstoel. Iedere rolstoelgebruiker wil licht rijden, maar wil daarnaast ook zekerheid tijdens het rolstoelgebruik. Deze instelling is persoonlijk. Daarom kan dit bij onze rolstoelen tot op de millimeter nauwkeurig ingesteld worden. Hoe? Dankzij ons interface systeem, wat onderdeel is van het RCA-Seat-System.

Dit systeem verbindt de zitting met het frame van de rolstoel. De zitting kan hierdoor over het frame heen en weer schuiven, waarmee de positie van de zitting ten opzichte van de wielen van de rolstoel en daarmee de gewichtsverdeling heel precies ingesteld kan worden. Je kunt dus echt zelf kiezen, hoe de rijeigenschappen van jouw rolstoel zijn. Een kwestie van instellen dus. En wist je: deze instelling is ten alle tijden, zelfs na jaren van gebruik, aanpasbaar!

Wil jij ook eens ervaren hoe onze rolstoelen dit in de praktijk brengen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak! Wij ontmoeten je graag in ons Experience Center, maar ook op iedere locatie van jouw keuze.

O4 WheelChairs RCA Seat-System Rugverstelling

contact

kontakt

contact

contact