Een goede afstelling is de basis van een gezonde rolstoelhouding. Om dit voor jou te bereiken hebben we een eigen techniek ontwikkeld. Met deze techniek, een 3D-bodyscan, nemen we gemakkelijk jouw unieke maten op. Door met deze techniek te werken is de maat- en vormverkrijging exact en eenduidig. Mensenmaten omzetten in de juiste frameconstructies en kussens was nog nooit zo gemakkelijk.

Vijf bezoeken, dat zijn het aantal bezoeken die je gemiddeld doet aan een rolstoeldealer voordat je krijgt wat je wilt hebben. Wij bij O4 Wheelchairs hebben daar slechts één bezoek voor nodig. Door het inzetten van een 3D-scanmethode leggen we namelijk jouw lichaam vast in 360 graden. Deze scanopname wordt vervolgens als uitgangspunt gebruikt voor een op maat gemaakte rolstoel. Meten is weten. Ook dit keer bewijzen we weer dat dit essentieel is.

Door met een 3D-bodyscan een goede dynamische zithouding te creëren stellen we jou in staat om ontspannen en gezond te blijven. Verstijving en overbelasting komt met de WorkHopper niet meer voor. Daar komt bij dat de spieren vanaf het eerste moment ontzuurd worden. Wat betekent dat dynamisch zitten de activiteit van de spieren stimuleert, waardoor spieren continu worden gebruikt en getraind.

contact

kontakt

contact

contact