Het vermoeide gevoel aan het einde van een (werk)dag ken je ongetwijfeld. Het rijden van jouw rolstoel kost immers veel krachtinspanning. Gelukkig biedt O4 Wheelchairs jou met haar nieuwste WorkHopper rolstoel de oplossing!

Problemen die jij ervaart ontstaan vaak bij gebruik van een ongeschikte doorsnee rolstoel. Ofwel een één-houdingsrolstoel in plaats van een méér-houdingsrolstoel. Een verkeerd gebruik veroorzaakt onder andere onbehagen, verstarring en bewegingsarmoede. Conclusie: de hedendaagse rolstoel geeft te weinig vrijheid en mogelijkheden om dynamisch te werken, zitten en rijden.

O4’s nieuwste technologieën en resultaten verhelpen de werkgerelateerde irritaties. Niet voor niets is de WorkHopper in de klasse ‘actieve gezonde werkrolstoel’ de meest energie-efficiënte rolstoel die ooit gebouwd is.

Met kloppende maten, een goede pasvorm, een onafhankelijke zitting- en rugverstelling en een correcte balans- en zwaartepunt verlicht een O4 Wheelchairs WorkHopper jouw werkdag. De inspanning en uiteindelijk pijn zijn verleden tijd. Maar belangrijker nog; aan het einde van de dag bevordert de WorkHopper jouw gezondheid waardoor je nog barst van de energie!

Bekijk ook de video!

 

O4 Wheelcairs - WorkHopper NL

contact

kontakt

contact

contact