We willen af van de one size fits all benadering. Telkens weer zien we dat dit soort rolstoelen jou schade toebrengen. Onze perceptie is dan ook dat het belangrijk is om zuinig te zijn op je lichaam. Met deze gedachte hebben we de 3D-bodyscan ontwikkeld.

De 3D-tool is een nieuwe applicatie die tijd bespaart en het maat-vorm-proces betrouwbaar maakt. De techniek van 3D-bodyscanning is gebaseerd op trigonomie, in de volksmond beter bekend als driehoeksmeetkunde. Interessant om te weten is dat een 3D-bodyscan opgebouwd is uit 1 miljoen driehoeken. Door middel van een virtuele presentatie laten we jou met veelzeggende beelden de verschillen tussen een traditionele meting en een 3D-bodyscan zien. Volgens ons is dit erg belangrijk, het laat namelijk zien wat de essentie is van een duurzame gezonde houding.

Met een 3D-bodyscan word je 360 graden in beeld gebracht. Vervolgens gaan we samen met jou een high performance rolstoel samenstellen. Reden waarom wij dit voor jou kunnen waarmaken is omdat wij onze rolstoelen zijn ontwikkelen en bouwen. Daarbij zijn we ook continu op zoek naar innovatie. Hierdoor zijn we onder andere in staat om betaalbaar maatwerk te leveren. Niet voor niets zeggen wij kwaliteit wint altijd. Meten is immers weten.

contact

kontakt

contact

contact