Over het algemeen zijn rolstoelen geen producten waar je graag in gezien wordt. Dit heeft met name te maken met het standaard uiterlijk van een rolstoel. De meeste rolstoelen die je ziet zijn kleurloos, saai en ouderwets.

Inspiratie uit de natuur
Dat moet anders kunnen. Wij denken dat je een rolstoel zeker hip kunt maken. Een rolstoel waarmee je goed voor de dag komt en waarin je gezien mag worden. Onze ontwerper zegt altijd: een rolstoel mag best een sieraad zijn voor het lichaam. De rolstoelen van O4 beschikken daarom over een modern en uniek design. Voor een hippe rolstoel vinden wij de vormen in de natuur. De natuur inspireert ons rolstoelen te bouwen in ronde, organische en vloeiende vormen, waardoor de rolstoel van zijn ouderwetse karakter af is. De kleur van de rolstoel bepaalt de gebruiker zelf.

Kleur
Ook op het kleurloze en saaie hebben wij een oplossing gevonden. De rolstoelen van O4 zijn er in verschillende kleuren, waardoor je een kleur kunt kiezen die je mooi vindt en waar je je fijn bij voelt. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende framekleuren, maar ook uit meerdere kleuren voor de rughoes. Het is zelfs mogelijk kleuraccenten in de banden door te voeren. Op deze manier creëer je een hele persoonlijke en unieke rolstoel. 

Benieuwd naar onze rolstoelen en rolstoelaccessoires? Bekijk ze hier.

''Ik kleed me heel kleurig en opvallend, zodat de rolstoel op de achtergrond komt Maar dat is bij de O4 eigenlijk niet meer nodig. Die mag best op de voorgrond.''

contact

kontakt

contact

contact

Rolstoel, rolstoel.nl, rolstoel op maat, rolstoelen, O4 Wheelchairs