Maximale bewegingsvrijheid in jouw rolstoel! Dat is wat wij jou willen bieden. Een rolstoel die jou daadwerkelijk mobiliteit biedt, jouw grenzen verlegt en jou daardoor mogelijkheden biedt in plaats van afremt in jouw bezigheden.

Bij ons krijg je dan ook een rolstoel waarin jij zelf jouw zithouding bepaald èn verandert. Bij iedere activiteit wil je anders zitten toch? Daarnaast is ook het rijgedrag van jouw Hopper precies in te stellen op jouw wensen.

Omdat dit onderwerp belangrijk voor ons is, delen wij hierover ook graag actualiteiten met onze volgers. Zo ook het volgende: Eens in de zoveel tijd worden er nieuwe richtlijnen uitgebracht die aangeven hoeveel beweging je nodigt hebt. Vaak wordt er dan niet gesproken over mensen met een handicap. Toch is sporten voor mensen met een handicap net zo belangrijk. In 2016 heeft het NIVEL( Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg) een onderzoek gedaan naar sporten met een handicap. Dit onderzoek is gedaan in opdracht van het ministerie van VWS. Uit het onderzoek blijkt  bijvoorbeeld dat verminderde spierkracht, coördinatie of balans door sporten en/of beweging gunstig beïnvloed kan worden. In 2016 heeft Supportbeurs.nl hier al een artikel aan gewijd. Uit een nieuw item van supportbeurs.nl blijkt, dat slechts 34% van de mensen met een motorische beperking deelnemen aan een sport. En dat terwijl Nederland een aantrekkelijk sportlandschap heeft! In november 2016 zijn er 31 nieuwe regionale samenwerkingsverbanden in de categorie ‘Aangepast Sporten’ opgericht. Het is dus altijd mogelijk om een passende en leuke sport bij jou in de buurt te vinden! Kom in beweging!

Wij van O4 Wheelchairs zijn er van overtuigd dat een goed passende en optimaal rijdende rolstoel als voorwaarde geldt om als rolstoelgebruiker te kunnen gaan sporten. Daarnaast moet deze jou natuurlijk, vanzelfsprekend, ondersteunen in jouw dagelijkse bezigheden. Doordat onze Hoppers op maat gebouwd worden en licht rijden wordt het makkelijk om er op uit te gaan!

Wil je meer weten over onze rolstoelen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, een afspraak of demonstratie!

contact

kontakt

contact

contact

O4 Wheelchairs bewegingsvrijheid in je rolstoel