Vooralsnog is er bij veel rolstoelbedrijven sprake van traditionele metingen. Een traditionele meting vergelijken wij met rolstoelzorg 1.0. Bij rolstoelzorg 1.0 worden resultaten met een rolband gemeten. Dit kan ook wel omschreven worden als quick & dirty. Met andere woorden: je verwaarloost belangrijke zaken als de pasvorm en bewegingsafloop. Simpel gezegd word je gesimplificeerd naar vierkanten en rechthoeken waarbij er geen verschil wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen. Met als resultaat: een rolstoel die afgesteld is op een gemiddelde lengte met doorsnee 24 inch wielen zonder dat er gekeken is of het überhaupt voor jou geschikt is. Het gevolg hiervan is dat jij met de ‘schade’ blijft zitten. 

Aan dit fenomeen maken wij een einde. Van nu af aan is alleen gepersonaliseerd en op maat gemaakt nog goed genoeg voor jou. Het tijdperk van rolstoelzorg 2.0 waarin 3D-bodyscanning een belangrijke hoofdrol speelt is aangebroken. De pasvorm van elk lichaam is uniek. Daarom gaan we met onze 3D-bodyscan verder dan een breedte/dieptemeting. Buiten dat de 3D-bodyscan het lichaam in 360 graden meet, berekent deze techniek ook alle mogelijkheden op haalbaarheid. Denk hierbij aan de stand van een scheef achterwiel (camber). Komt de hoepel bijvoorbeeld tussen de vingers? Een vraag die voor de 3D-bodyscan een snelle rekenklus is.

Vragen we het deskundigen dan zal onze 3D-tool omschreven worden als high tech die zich inzet voor een goede pasvorm met correcte maten met als eindresultaat een gepersonaliseerde rolstoel die resulteert in een goede gezondheid en vitaliteit. Maar voldoet daarbij ook aan alle ARBO regels.

Kies je voor onze rolstoelzorg, ofwel rolstoelzorg 2.0, dan kies je voor een zorg waarbij de vaardigheden van de mens en die van een machine gecombineerd worden. Kom jij binnenkort bij ons langs voor een 3D-bodyscan?
 

contact

kontakt

contact

contact