Zitpandemie? Kies voor de gezondheidsrolstoel!

We snakken er allemaal naar om weer meer naar buiten. Logisch, want een zitpandemie is naast die andere pandemie wel het laatste waar we op zitten te wachten. Rolstoelgebruikers weten echter niet beter. Zij brengen hun leven (grotendeels) zittend door. Een goede rolstoel is in dat geval van essentieel belang. En die is er! Maak kennis met de gezondheidsrolstoel.

Stel je voor dat je in een rolstoel kunt rijden waarin je rechtop zit, zonder dat je longen of andere organen onder druk komen te staan. Waarin je goed kunt doorademen en die je helpt en ondersteunt, waardoor je uiteindelijk veel vrijer kunt leven.

In balans

Rolstoelvriendelijke terrassen: we kunnen weer op pad!

We mogen steeds meer, de terrassen zijn open, het zonnetje laat zich regelmatig zien.. We kunnen weer naar buiten! Waarbij we allemaal weten dat dit volgens de regels van het RIVM dient te gebeuren.

Bij O4 Wheelchairs gaan we in het weekend ook graag op pad. Mooie plekjes in Nederland ontdekken, om daarna lekker op het terras te ploffen. Daarom waren wij ook erg blij met het onderzoek van Handicap.nl naar de 15 meest rolstoelvriendelijke en bovendien gezellige terrassen van Nederland.

Pagina's