• Blog Laura de Vaan - Op transport

    Half maart was het weer zover. Ik ga op trainingskamp naar Mallorca. Met het vliegtuig zijn we er in ruim 2 uur. Op dinsdagmorgen train ik nog in ’s-Hertogenbosch en ’s avonds ben ik op Mallorca. Op de terugweg idem dito. ’s Morgens wordt er op Mallorca nog getraind en daarna is het fiets inpakken en nog even genieten van de zon die de dag van vertrek volop schijnt. ’s Avonds landen we weer op Eindhoven. De fiets inpakken voor transport is iets waar ik inmiddels niet meer dan een uur voor nodig heb. Zaak is het zo te verpakken dat er de minste kans op schade is. Wat de beste manier is, is voor iedereen anders. Zo zijn er mensen die de wielen uit de handbike halen, de derailleur beschermen en er folie omheen draaien. Zo is altijd zichtbaar wat het is en is het makkelijk hanteerbaar.

  • Expert in dynamisch werken, zitten en rijden

    Besef jij eigenlijk wel hoe belangrijk het is om dynamisch te kunnen zitten? Wij van O4 Wheelchairs beseffen dit weldegelijk. Dit is ook meteen één van de redenen waarom wij dagelijks druk in de weer zijn met jouw zithouding. Wat voor niet-rolstoelgebruikers vanzelfsprekend is, is voor jou een hele opgave. Daarom hebben wij van dynamisch werken, zitten en rijden voor elke rolstoelgebruiker onze missie gemaakt.

  • Met onze 3D-tool maken we jouw rolstoel op maat

    Een goede afstelling is de basis van een gezonde rolstoelhouding. Om dit voor jou te bereiken hebben we een eigen techniek ontwikkeld. Met deze techniek, een 3D-bodyscan, nemen we gemakkelijk jouw unieke maten op. Door met deze techniek te werken is de maat- en vormverkrijging exact en eenduidig. Mensenmaten omzetten in de juiste frameconstructies en kussens was nog nooit zo gemakkelijk.