• De rolstoel die blijft ondersteunen

  Binnen ons assortiment is er duidelijk gedacht aan de veranderende mens. Iedereen heeft andere wensen en behoeften, deze zijn bij geen mens hetzelfde.

  Het unieke van de O4-rolstoel is de combinatie van een vast frame en de hoge mate van aanpasbaarheid. Het vaste frame zorgt voor een stabiel en energiearm rijgedrag. Maar onze rolstoelen laten zich eenvoudig aanpassen naar uw veranderende wensen en behoeften. De balansinstelling is snel aan te passen, waardoor de rolstoel u precies dat rijgedrag geeft waarnaar u opzoek bent. Tot op de millimeter nauwkeurig!

 • Nader bekeken: het RCA-Seat-System (1/4)

  Een goede balansinstelling is essentieel bij een rolstoel. Iedere rolstoelgebruiker wil licht rijden, maar wil daarnaast ook zekerheid tijdens het rolstoelgebruik. Deze instelling is persoonlijk. Daarom kan dit bij onze rolstoelen tot op de millimeter nauwkeurig ingesteld worden. Hoe? Dankzij ons interface systeem, wat onderdeel is van het RCA-Seat-System.

  Dit systeem verbindt de zitting met het frame van de rolstoel. De zitting kan hierdoor over het frame heen en weer schuiven, waarmee de positie van de zitting ten opzichte van de wielen van de rolstoel en daarmee de gewichtsverdeling heel precies ingesteld kan worden. Je kunt dus echt zelf kiezen, hoe de rijeigenschappen van jouw rolstoel zijn. Een kwestie van instellen dus. En wist je: deze instelling is ten alle tijden, zelfs na jaren van gebruik, aanpasbaar!

 • Tip voor een uitstapje in 2015

  Een nieuw jaar alweer. Wat gaat de tijd toch snel. Een cliché, maar voor mijn gevoel oh zo waar. Een nieuw jaar betekent ook plannen maken, uitstapjes organiseren, etc. Indien u op zoek bent naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van aanpassingen, rolstoelen, sporthulpmiddelen, aangepaste vakanties, etc, kan ik u aanraden dé beurs te bezoeken.

  Nu denkt u misschien dat ik het over de Supportbeurs ga hebben. De Supportbeurs is een beurs voor mensen die om welke reden dan ook interesse hebben in allerhande hulpmiddelen. Het is een beurs waar heel veel te vinden is. Een beurs waar nog veel meer te vinden is, is de Rehacare in Düsseldorf.