zoeken
 

Onze aanpak

Onze aanpak

 

Samenwerking

Als revalidatievakhandel opereert u in een hyperconcurrerende gezondheidsmarkt.
Wat kan O4 voor u betekenen? Onze vernieuwende producten zijn economisch en breed inzetbaar en hebben een hoog honoreringspercentage bij de betalende instanties.
Inmiddels hebben we vele jaren ervaring opgebouwd met onze rolstoelen binnen de verkoop in Duitsland.

 

Businessmodel

Wij bouwen aan een faire win-win samenwerking met een klein aantal geselecteerde dealers, de O4 specialist. Samen met u zetten wij een winstgevend businessmodel op. Wij leveren niet alleen de producten, maar ook de technische kennis en ondersteuning als het gaat om marketing, verkooppromotie zoals de O4-4Punts weegschaal, het rolstoel-hindernissenparcours, cursussen en sleutelsessies. Daarnaast verzorgen wij O4 Dealer-Dagen en O4 Workshops.

 

Plug & Play afstellen

Uit onderzoek blijkt dat rolstoelen niet altijd juist of optimaal zijn afgesteld. De positionering van de mens ten opzichte van de zit-unit en de rij-unit komt niet overeen. Dit kan leiden tot vervorming, onrust en moeizaam voortbewegen. Bij O4 rolstoelen zijn de zit-unit en de rij-unit gescheiden en is het afstellen van O4 rolstoelen eenvoudig. Een interface, ofwel snelverstelling, koppelt deze units aan elkaar. Via deze interface vindt de hoogte- en zithoekverstelling in stappen plaats, en is de wielbalans traploos instelbaar. Het succes van de O4 rolstoelen!

 

Maatwerk op aanvraag

Maatwerk kunnen wij u aanbieden op aanvraag. U zult verrast zijn hoe weinig maatwerk nodig is met het O4 concept. In combinatie met de Plug & Play techniek en antropometrische gegevens zorgen wij ervoor dat er ultiem maatwerk wordt geleverd of maatwerk op basis van standaardcomponenten.

 

Juiste referentierolstoel

Wij besteden veel aandacht aan de inzet van goede O4 referentierolstoelen. Uiteraard in nauwe samenwerking met u en op basis van de antropometrische gegevens die u heeft aangeleverd. Zo wordt een verkeerde rolstoelaanschaf voorkomen! Heel belangrijk, want een rolstoelgebruiker legt zich bij de passing vast op circa 20.000 uren gebruik van een rolstoel. Een rolstoel moet dus echt fijn zitten en goed rijden.

 

Betrouwbare leveringen

Snel maatwerk met hoge leveringsbetrouwbaarheid. Dat is waar wij voor zorgen. Zo proberen wij de nevenkosten voor u steeds laag te houden. Onderdelen worden geleverd binnen 2x24 uur. En de speciale O4-Double-Check op bestellingen voorkomt fouten. We checken de bestelgegevens met de antropometrische gegevens van uw klant. Indien nodig geven we een terugkoppeling.
 

 

 

Share this
Rolstoelen

EasyHopper

voor een verlicht gevoel...

OlympicHopper

voor een actief leven...

SwayHopper

voor een brede in- en uitstap...

TripHopper

voor de juiste hoogte...

MultiHopper

die grenzen opheft...

Actief Passief Module

Dé werkplek rolstoel...

Het RCA-Seat-System

flexibele zitoplossing...

De O4-4Punts weegschaal

de juiste balans voor...