zoeken
 

Het nieuwe rolstoelrijden

Het nieuwe rolstoelrijden

 

Een unieke zit- en rijbeleving. Dat ervaar je met een rolstoel van O4. Je zweeft als het ware van A naar B. Daarom noemen wij onze rolstoelen 'Hoppers'. Elke O4 Hopper is een samensmelting van rollen (Rol) en zitten (Stoel). Met tipcontrols voor scherp rijden! De Hopper vergroot je mobiliteit en maakt je zelfstandiger en zelfverzekerder. Bereid je voor op een betere kwaliteit van leven.

 

Blessurevrij

Het maken van 100% gezonde rolstoelen! Dat is ons belangrijkste doel. Jij moet blessurevrij kunnen zitten én rollen. Samen met jouw rolstoel leverancier zorgen wij ervoor dat de primaire afmetingen van je Hopper kloppen. Dat is een basisvoorwaarde. Daarnaast is je Hopper voorzien van onze ergo-dynamische zitoplossing. Dankzij ons speciale RCA-Seat-System wordt jouw rug voortdurend geactiveerd en dynamisch ondersteund. Hierdoor kun je moeiteloos kracht ontwikkelen en ook méér kracht ontwikkelen. En met onze schokdempende zitting, Seat-E-Lastica, wordt je gehele lichaam ontzien. Er is een goede drukverdeling. Bovendien worden klappen en schokken voor je opgevangen.

 

Pluspunten van de Hopper:

  • Prettig zitten en gemakkelijk verzitten
  • Licht rollen, dus minder inspanning en energieverbruik
  • Snel en traploos af te stellen, dankzij RCA-Seat-System en Hopper onderstel
  • Eenvoudig in te stellen door jezelf
  • Schokvrij rijden
  • Blessurevrij zitten en rijden
  • Elegant ontwerp

 

Licht rollen

Met een Hopper rijd je heel licht en stabiel. Hiervoor hebben wij een zeer nauwkeurig meetapparaat ontwikkeld, waarmee je rolstoel energiezuinig kan worden afgesteld. Jij krijgt de laagste rol- en zwenkweerstand. 'Create to move'. Dat is ons motto voor jou.

 

 

Share this
Rolstoelen

EasyHopper

voor een verlicht gevoel...

OlympicHopper

voor een actief leven...

SwayHopper

voor een brede in- en uitstap...

TripHopper

voor de juiste hoogte...

MultiHopper

die grenzen opheft...

Actief Passief Module

Dé werkplek rolstoel...

Het RCA-Seat-System

flexibele zitoplossing...

De O4-4Punts weegschaal

de juiste balans voor...